Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
merhabalar arkadaşlar yüksek kesimlere çıkıldıkça çekiş düşüklüğü yaşanmasının nedeni silindirde yeterince yanma elde edecek oksijenin bulunmamasıdır. oksijen azlığından dolayı çekiş düşüklüğü yaşanıyordur bence ..
Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....
merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?
Ynt: 1999 nissan d22 4x4 yükseltme yardm
slmlaar arkadaşlar 4*2 nissan almak istiyorum fakat altı biraz alçal geliyor aracı 4*4 lerde olduğugibi yerden yükseltebilirmiyiz yüksaltme kiti taksak olurmu olursa maliyeti ne olur bilen arkadaşlaar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ?
slmlar arkadaşım araç şarj altarnatörlrinin kendinden konjektörlü olanları var bunlar çıkış gerilimlerini devir hızlıda olsa düşükte olsa kendileri sabit tutarlar bi arabayı düşün araç relanti devrinde(850-900d/d)da bile çalışırken bu cihaz...
Ynt: Willys Pickup
toplayım nostaji yapmak için değil fakat çokta atıl durumda olmasın çünkü ben bununla bizim zeytinliğe gitmek için arıyorum mutlaka ufak tefek işleri olacak ama motor şanzuman ve 4*4 ü sağlam olmalı ...
slm arkadaşlar elimde 1975 model bir murat 124 var yeni baştan toplamak istiyorum fakat motorunu daha güçlü motr takmak istiyorum yaerine başka alternatif motr önerisinde bulunacak arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.teşekkürler
slm arkadaşlar elimde 1975 model bir öurat 124 var bunu motor olarak modifiye yapmak istiyorum ama motor olarak 124 de uyabilecek daha başka güçlü bir motor varmı yazarsa sevinirim iyi akşamlar.