Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları
Mesut bey , merhaba. ben cep telefonu ve interneti kendi ölçülerimde kullanabiliyorum.tabii ki ilgim ve bilgim olup daha iyi kullanabilsem iyi olurdu. sözünü ettiğim yer Bucak (tan sonra 30 km ) (+ 50 km ) Antalya karayolu üzerinde . telefon...
Ynt: Çeki Demirinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
sayın barbha , bildiğim kadarıyla iki araç arsında fiş uyumu ve (uyum olsada ) fren , sinyal , park lamba bağlantı uçları birbirini tutmayıp kontrol edilmesi gerekebiliiyor , bilginize . selamlar .
teşekkür ederim Leyla hanım . katılmak isteyen dostları bekleriz. havalar güzelleşti , doğa yeşillendi .
isteyen bir , iki gün erkende gelebilir . selamlar .
Duyuru ; Bademağacı'nda Hıdrellez şenlikleri 10 mayıs pazar günü piknik alanında kutlanacaktır. ( Döşemealtı belediye başkanlığı ) benden de karavancı dostlara duyurulur !
Ynt: Proje Çizdirerek Karavan Yaptırmak Artık Mümkün Değil Mi?
gezenbilir yurt içi gezi notları , akdeniz bölgesi'ni ziyaret edip antalya'lı karavancılarla tanışırsanız size yardımcı olacak dostlar vardır . kolay gelsin .
Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası
Sayın Buğra Darıcı aracılığıyla bu gün karavanımın trafik sigortasını yeniledim . 275 tl. kendilerine teşekkür ediyorum.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''
harika bir kamp olmuş . resimlerle anılarımı yaşattınız . şu sıralar olmasada yollarımızın özlediklerimizle orada kesişmesi dileğiyle , selamlar .
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
düz yolda iyi ama rampada ve inişte yüklü kamyon gibi olabilir mi ? kullanan sahiplerine sormak daha doğru olur ! demem o dur ki ; yükü çıkarmak ve indirmek .