Arama sonuçlarınız

1. GUARD

Frontera B Kasa V6 3.2 Artilar Ve Eksiler Ve Tavsiyeler ???

3.2 v6 saglam aractir ben 3 yil kullandim tek sorun yakit bozulan parcasida hemen hemen yok gibi parca ewet biraz problemli SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. GUARD

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

2011 Actyon sports 4x4 lux 2008 Rexton 2.7 SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. GUARD

2003 Grand Cherokee Kontak Anahtarinin Yanindaki 0-1 Dugme

Kontak anahtarinin yan yarafinda gogus uzerinde 0-1 dugme ne ise yarar....

4. GUARD

airbag lambası

Ynt: airbag lambası Selam yaklaşık 1 ay önce bende de yandı serviste bilgisayara baglayıp söndürdüler çogunlukla direksiyonun altındaki baglantılar tozlanınca bide sert bir çukura girdiğinde yapıyormuş arızayı söndürdüler ücrette talep etmediler
  5. GUARD

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA teyp soketindende 3 kablo cıkıyor zaten teybin üstündeki kablo şemasındada war ordan görebilirsin yada biraz bekletmem gerekecek müsait bir zaman bulup söküp tam ucu söyleyebilmem için

6. GUARD

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA isterseniz videosunu çekip buraya koya bilirim

7. GUARD

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA işlerim yogun oldugundan cewap yazamadım banada ilk taktırdıgımda desteklemiyor dediler ugraşmak istemiyorlar teybin 3 tane direksiyon için kumanda kablosu var bunlardan sadece birini arabanın direksiyon kumandasından gelen uclardan sadece birine baglıyorsun...
  8. GUARD

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA Aracım actyon Sports 18 lüks Ewet bluetoothla konuşuyor Hatta iPhone warsa ondaki müziklerinede kumanda edip çalıyor Direksiyon kumandasıda çalışıyor Çerçeve ne yazikki gerekiyor ben ebaydan 13 $ aldım 4 günde geldi Ben piyasadan aldım malesef 700 tl kamera + tv...
  9. GUARD

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA Ben xetec tm-4501 aldım fiyatida uygun direksiyon kumandasıda çalışıyor Tek sıkıntısı acip kapatinca hep radyodan başlıyor navigasyonuda iyi fiyat olarakta 350-400 civarında

10. GUARD

Tüm 4x4 Pick-Up'lar için

Ynt: Tüm 4x4 Pick-Up'lar için ben çok kavga ettim ama polis bizlik birşey yok diyor cezayı direk yazıyor

11. GUARD

Actıon sports 4x4 hız limiti

Ynt: Actıon sports 4x4 hız limiti Dun gene radar yedim 98 km ile bu arada müjde hiz sınırımız değişmiş 80 den 85 çıkmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D Zannımca bizimle dalga geciyorlar Bu Sene Yediğim radar cezaları ödediğim vergiyide gecti artık
  12. GUARD

Rexton2 Modifiye

Bende su anda actyon Sports 4x4 full modeli var şimdide rexton almayı düşünüyorum forumda kullanan arkadaslar varsa nasıldır bilgi verirseniz sevinirim

13. GUARD

Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan İsim geregi Su anda Urfa'dayim bende kendi cektigim resimler war bir iki güne kadar eklerim
  14. GUARD

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

8 -Uğur GARDİYAN --İzmir
  15. GUARD

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı sol kemerin parçasını sök ufak bir swich war altına bir parça kagıt v.b. bişey koy bitsin yoksa çekilmiyor gerçekten

16. GUARD

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Geçmiş olsun kasko bi yönden iyi çözüm ama sigorta şirketi önemli benim frontera 4 aydır serviste hala bitiremediler kaskonun umrunda bile degil
  17. GUARD

2012 model SUT 1 geliyor :)

Ynt: 2012 model SUT 1 geliyor :) Bizim araçlar daha karizmatik en azından bakan dönüp bi daha bakıyor. Konsept araç daha havalıydı bunun tipi sıradan Bazen aykırı olmak en güzeli ;)
  18. GUARD

Actyon & Sports Absorber

Ynt: Actyon & Sports Absorber selam ebaydan ben aldım getirttim aracımda şu an takılı yükselmede çok fazla etkisi yok sadece araç yayları sıkıştıgı için araç sertleşiyor viraj dönüşleri daha iyi oldu ama yükselmede pek etkisi yok en iyisi artık ssanyong duayeni olan arkadaşları dinleyip özel...

19. GUARD

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Çok fazla yükselme olmadı 1-2 cm civarında oldu ama yaylar sıkıstıgı için arac virajlarda daha dengeli oldu yani illaki yükseltme kitini kendimiz yapmamız gerekiyor ;)
  20. GUARD

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU hayırlı olsun fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim bide bakalım yakıt ne oluyor anlaşılan ilk yapan sen olduguna göre istatistiği yapmak sana kaldı ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri