Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı
Tekrar geçmiş olsun. Dediğiniz gibi fedrasyon birşey yapmamıştır. Dediğim gibi TSSF gelir kaynağının çoğunu dalış okulları ve teknelerinden karşılıyor. Yeni başlayan biri dalıcıyı soğutmak istemiyorum ama 2009 sezonunda Ayvalık'da bir eğitmen ve bir...
Ynt: Turkuazoo Dalış
Dalış sırasında yapılmaması gereken hareketler var. Dalış öncesi brifing ve eğitim veriliyor. Yunuslarla dalışta olduğu gibi canlıları sevip mıncıklayamıyorsunuz ;D ama yinede oldukça eğlenceli..
Şahsen ben eğlenceli olduğunu ama yinede o...
Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü
DAK-SAR ın dernek bünyesindeki faaliyetlerine son verilip kapatıldığını ve bağımsız olarak tekrar kurulacağını okumuştum. Son durum ve gelişmelerden bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz. Flugtag da 2 Dak-sar botunun görev...
Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları
Aynı tekneden bahsetmiyor olabilir miyiz? 23 nisan için görüşmüştüm ekipman ve yemek dahil dalış başına 50 tl ücret vardı. Hatta memnun kalmazsak Barış Kaptan para almayacağını söylüyordu. Organizayon yapılırsa güzel olur ancak dediğiniz gibi yol çok uzun...
Ynt: Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Mersin Aydıncık tarafında Aysat Klikya Diving var. Verdikleri eğitim konusunda bilgim yok, internetten ulaşılıp görüşülebilir.
Bu sezon selimiyede bir dalış organizasyonu güzel olurdu. Yalnız Selimiyede tek bir dalış teknesi var, kapasitesi 20-25 kişilik.
Benim en çok keyif aldığım yer Marmaris - Selimiye köyüdür. Kısaca özetlemem gerekirse Ayvalık'ın sualtı canlı yapısı Selimiyenin yanında çöl kalıyor. su altı dışında el değmemiş bir doğaya sahip. Fazla gelişmemiş, hatta hiç gelişmemiş küçük ve şirin bir...
Ynt: Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri)
Merhabalar Esra Hanım, Kerpe nin bulanıklığını ve dalgasını düşünürsek çok başarılı çekimler olmuş. Kullandığınız kamera ve hausing hakkında bilgi alabilir miyim?
Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak
Ben geçtiğimiz yaz Akçakoca'da bir dalış organizasyonu için Derin Deniz ile görüşürken bu bilgiyi almıştım. Ben de yanlış anlamış olabilirim.
Ynt: Dalışta Altın Kurallar
Merhaba Seval Hanım, geniz akıntısı bende de oluyor ve kulak eşitlemede sorun yaşıyorum. KBB doktorları sinüslerimde problem olmadığın söylüyorlar. Sizin bu konudaki deneyimlerinizi ve aldığınız ilaçları paylaşabilirmisiniz? Merak etmeyin doktoruma danışmadan asla...