Arama sonuçlarınız

1. X

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Tekrar geçmiş olsun. Dediğiniz gibi fedrasyon birşey yapmamıştır. Dediğim gibi TSSF gelir kaynağının çoğunu dalış okulları ve teknelerinden karşılıyor. Yeni başlayan biri dalıcıyı soğutmak istemiyorum ama 2009 sezonunda Ayvalık'da bir eğitmen ve bir...

2. X

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı TSSF adresi yakın zamanda değişti. İSTANBUL BİRİMİ Başkanlık, Genel Sekreterlik ve Muhasebe Telefon : 0216 348 08 08 Pbx Faks : 0216 348 55 44 Bröve Merkezi Faks : 0216 345 38 19 Adres : Fahrettin Kerim Gökay Cad. Ortaklar İş Merkezi No:71 K:9 D:57 34722...
  3. X

Turkuazoo Dalış

Ynt: Turkuazoo Dalış Dalış sırasında yapılmaması gereken hareketler var. Dalış öncesi brifing ve eğitim veriliyor. Yunuslarla dalışta olduğu gibi canlıları sevip mıncıklayamıyorsunuz ;D ama yinede oldukça eğlenceli.. Şahsen ben eğlenceli olduğunu ama yinede o...

4. X

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü DAK-SAR ın dernek bünyesindeki faaliyetlerine son verilip kapatıldığını ve bağımsız olarak tekrar kurulacağını okumuştum. Son durum ve gelişmelerden bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz. Flugtag da 2 Dak-sar botunun görev...
  5. X

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Aynı tekneden bahsetmiyor olabilir miyiz? 23 nisan için görüşmüştüm ekipman ve yemek dahil dalış başına 50 tl ücret vardı. Hatta memnun kalmazsak Barış Kaptan para almayacağını söylüyordu. Organizayon yapılırsa güzel olur ancak dediğiniz gibi yol çok uzun...

6. X

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Merhaba Seval Hanım, Padi eğitimleri verilecek mi? sadece CMAs mı olacak? PADI verilirse ben Advenced OW almayı düşünüyorum.

7. X

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

Ynt: Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum Merhaba Arkadaşlar, Mersin Aydıncık tarafında Aysat Klikya Diving var. Verdikleri eğitim konusunda bilgim yok, internetten ulaşılıp görüşülebilir.
  8. X

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Bu sezon selimiyede bir dalış organizasyonu güzel olurdu. Yalnız Selimiyede tek bir dalış teknesi var, kapasitesi 20-25 kişilik.
  9. X

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Benim en çok keyif aldığım yer Marmaris - Selimiye köyüdür. Kısaca özetlemem gerekirse Ayvalık'ın sualtı canlı yapısı Selimiyenin yanında çöl kalıyor. su altı dışında el değmemiş bir doğaya sahip. Fazla gelişmemiş, hatta hiç gelişmemiş küçük ve şirin bir...

10. X

Hangi Su Sporları Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Ayışığı Diving Center

11. X

Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri)

Ynt: Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri) Merhabalar Esra Hanım, Kerpe nin bulanıklığını ve dalgasını düşünürsek çok başarılı çekimler olmuş. Kullandığınız kamera ve hausing hakkında bilgi alabilir miyim?
  12. X

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Ben geçtiğimiz yaz Akçakoca'da bir dalış organizasyonu için Derin Deniz ile görüşürken bu bilgiyi almıştım. Ben de yanlış anlamış olabilirim.

13. X

Dalışta Altın Kurallar

Ynt: Dalışta Altın Kurallar Merhaba Seval Hanım, geniz akıntısı bende de oluyor ve kulak eşitlemede sorun yaşıyorum. KBB doktorları sinüslerimde problem olmadığın söylüyorlar. Sizin bu konudaki deneyimlerinizi ve aldığınız ilaçları paylaşabilirmisiniz? Merak etmeyin doktoruma danışmadan asla...
  14. X

Nasuh Mahruki'nin "Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir" Kitabı PDF Formatında

Ynt: Nasuh Mahruki'nin "Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir" Kitabı PDF Formatında Paylaşım için teşekkürler
  15. X

Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum

Ynt: Camper ile Arama Kurtarma Ekibi Oluşturuyorum Projenizde başarılar diliorum. Camper tarzı araç teknik olarak ne demek?

16. X

AKUT Arama Kurtarma

Ynt: AKUT Arama Kurtarma Almanya DNS i ile görebilirmiyiz?
  17. X

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü faydalı bilgiler için teşekkürler
  18. X

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın hayatımda tek bir balık tutabilmişliğim yok. inşallah burada öğrenirim :)

19. X

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Uçak 15m. ye batırılmış ancak dipte sürüklenerek 32 m. ye inmiş. CMAS 1 yıldızlar dalamıyor malesef
  20. X

Fotoğraf Grubu için İmza ve Avatarlar (Animasyonlu)

Ynt: Fotoğraf Grubu için İmza ve Avatarlar (Animasyonlu) çok güzel bir düşünce

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri