Arama sonuçlarınız

1. ozahbap

Satılık Delonghi Bco 264b Kombi Espresso Kahve Makinası

Merhaba, Çok az kullandığım Delonghi BCO 264B kahve makinamı kullanmadığımdan ötürü satıyorum. Ürün tamamen temiz ve sağlamdır. Tüm parçaları eksiksizdir. Tüm belgeleri ile teslim edilecektir. İstanbul Avrupa'da elden almak isteyenlerle buluşabiliriz. İstanbul dışına kargo maliyetli olabilir...

2. ozahbap

Kılık, Kıyafet Devrimi Tavsiye :)

Merhaba, Piaggio kullanıyorum. Ve ilk kez istemeden de olsa yağmurda kullanmak zorunda kaldım. Kıyafet konusunda hazırlıksız olduğumdan selenin ıslaklığını ve üzerime yağan yağmuru dizlerimde hissettim. Bu noktada arayışa girdim. X Evo 250 için sele kılıfı arıyorum. Tavsiyesi olan var mı...
  3. ozahbap

Motorsiklette Kasko

Ynt: Motorsiklette Kasko Selamlar, Bilgi amaçlı deneyimleyerek edindiğim tecrübemi paylaşıyorum. İhtiyacı olana yardımı dokunur umarım. ŞAİR SİGORTA ACENTELİĞİ LTD.ŞTİ. aracılığı ile 1.181TL'ye kasko yaptırdım. Trafik Sigortası'nı da 157,63TL'ye motoru aldığım firma yaptırdı.

4. ozahbap

Motorsiklette Ruhsatlandırma

Ynt: Motorsiklette Ruhsatlandırma Selamlar, Bilgi amaçlı deneyimleyerek edindiğim tecrübemi paylaşıyorum. İhtiyacı olana yardımı dokunur umarım. Gelen belgelerde yer alan tutarlar: Plaka Makbuzu……………….10,50TL M. Taşıtlar Vergisi……………46,00TL OtoNet Traf. Müş. Ücrt…..95,67TL Trafik Büro...
  5. ozahbap

Motorsiklette Kasko

Merhaba, Motorsiklet kullanımı her ne kadar teknik anlamda yollardaki tüm sürücelerin, pratik anlamda bir fiil iki teker sürücülerinin bilinçlenmesini ve eğitimi gerektiren bir yetkinlik olsa da aslında içine girmeye başladıkça gördüğüm kadarı ile sokaktaki dünyanın dışında da hala bir öcü...

6. ozahbap

Motorsiklette Ruhsatlandırma

Merhaba, Trafik Tescil Müdürlüğü'ndeki görevli polisin kabalığından, motorsiklet satan marka distribütörleri de dahil satıcıların soğuk ve itici tavırlarından anladığım kadarıyla tamamen kazıklamaya dayanan bir kazanç kapısı olmuş araç ruhsatı işi hakkında ayrıntı ve fiyat bilgisi olan var mı...

7. ozahbap

Beyrut,Şam ve Halep Gezi Notları,Gezi Bilgileri Arıyorum

Ynt: Beyrut,Şam ve Halep Gezi Notları,Gezi Bilgileri Arıyorum Selam, Ben de aynı senaryoda baş rol oynuyorum :D. Eğer siz hala bu seyahati gerçekleştirmediyseniz, ben yarın Beyrut'ta olacağım. Dönüşte tecrübelerimi buradan paylaşarım. Saygılar.
  8. ozahbap

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Kurs yerinin tam adresini alabilir miyim? Sanırım Şişli'de. Ben de birazdan oraya gideceğim sizlere de uğramış olurum. Teşekkürler
  9. ozahbap

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Çok teşekkürler. Aslında forumu inceliyorum ve öyle mesaj yazıyorum ama sanırım burası gözümden kaçmış. Daha incelemedim linki ama tekrar teşekkürler.

10. ozahbap

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Kesinlikle polemik olsun diye değildi yazdıklarım. Umarım bu yaza kadar gerekli eğitimi alıp ben de yapılacak organizasyonardan birine katılabilirim.

11. ozahbap

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Mert bey siz sürekli Bodrum'da mısınız? Size oraya geldiğimde ulaşmak isterim. Bir de acaba İstanbul'da -yukarıdaki yazılanları okuduktan sonra sormak ihtiyacı hissettim-konusunda eğitimli , bilgili , dalış eğitimi sırasında sağlık ve tatmin edici...
  12. ozahbap

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Söylecek fazla bir şey bırakmamışsınız ama fotoğraflara bakıp da tebrik ve teşekkür etmemek mümkün değil. Çok şanslı bir insansınız , hobinizi çok başarılı bir şekilde daimi ve ölümsüz kılabiliyorsunuz.

13. ozahbap

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Mesajda "kimler gelmek ister" ibaresi kullanmışsınız ama kendiniz yazılardan anladığım kadarıyla katılmamışsınız. Bu nedenle keşke "kimler katılmak ya da gitmek ister" diye belirtseydiniz daha etik olurdu bence. Çünkü sanal ortamın içinde güven...
  14. ozahbap

C47 Dakota

Ynt: C47 Dakota Resim , video mevcut yazmışsınız. Ben konu hakkında bilgiye sahip değilim ama bilgilenmek için mümkünse paylaşmanızı isterim. Teşekkürler
  15. ozahbap

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Selamlar bende 14-18 Aralık aasındaki eğitime katılmak isterim

16. ozahbap

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) Bolu Yedigöller 4. kare bir harika... Ellerinize sağlık...
  17. ozahbap

Kızıl Yolculuk

Ynt: Kızıl Yolculuk Yürüyen bulut , ellerine sağlık. Ben tüm ciddiyetimle sana bir soru soarcağım ; umarım da doyurucu bir cevap almak da nasip olur. Çok aradım fakat bir türlü yakınına bile yaklaşmadığım bir şeyin yerini biliyor olma ihtimaline güvenerek kızılderili müzik , ayin - kutlama -...
  18. ozahbap

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) Gerçekten saygı duyulacak emek. Ben en çok "...iz bırakır" ı sevdim... Gözün dikkatinde kolay kakaçabilecek ; yakalaması zor bir kare gibi geldi...

19. ozahbap

Kişisel Galeri (@hu)

Ynt: Kişisel Galeri (@hu) Günbatımı karenizde İstanbul'un yakışıklı portresi çok hoştu. Ve bir de sonbahar temealı karelerden ilki diğerlerinin arasından çok ince bir nüansla sıyrılmı. Emeğinize sağlık...
  20. ozahbap

Kişisel Galeri(Sal)

Ynt: Kişisel Galeri(Sal) Bu fotoğrafların en tatsız yanı ne biliyor musunuz?! İnsanı , bir kez baktığında içine çekip ; o deklanşöre basıldığı andaki saniyesinin donukluğunda sonsuza dek yaşamak hissi içinde boğması ve gömülmek için hangi kareyi seçeceğinize karar verememekten doğan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri