Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 model grand vitara 3 kapıyı getle 5 cm yükselttik. üzerinde orjinal helezon ve amortisörler var. amortisörlere takozla aynı oranda parça kaynatılıp uzatıldı. ama sanki helezonlar zamanla çöktü gibi.
helezonları değiştirmek bir çözüm olurmu acaba ? ne marka hangi ölçüde olmalı ?
bilen...
Ynt: Yükseltme Maliyeti ?..
derling denilen sert plastik malzemeden takoz yapıldı. aynı oranda amortisörler uzatıldı. daha önceki arabamada (nissan patrol) aynı işlem yapılmıştı.
Akdeniz sanayide ahmet usta.....
Ynt: Yükseltme Maliyeti ?..
selam
yükseltme işini antalyada çözdüm. extra sağlıklı oldu isteyene adres verebilirim. maliyeti 500 tl idi geçen sene...
get ile 5 cm yükseldi lastiklerdende 2.5 cm kazandım. transfer kutusunun altına 8 mm sactan korumada yaptım her türlü arazide yürüyorum...
arkadaşlar benim gibi bu aralar boş gezenler varsa yarın sabah yola çıkarak 2- 3 gece kamplı offroad yapmak isteyen varmı ?
grand vitara 3k. donanımlı aracım var . çamurlu engebeli arazide gidecek aracı olanlar katılmak istermi ?
Ynt: Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)
2005 grand vitara 3 kapı kullanıyorum. daha önce patrol 2.8 gr kullandım. vitara daha zayıf ama avantajlarıda var hafif olması gibi....
1 yıldır bende rutin bakımları dışında sorun çıkarmadı. iç hacim küçük bagaj yok ama portbagajla çözüldü bu sorun...
Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması
icat güzel ama eleştiri almadan olmaz sevgili Murat :)
o bakır boru erimezmi ?
alttan üfledikçe ateş çok canlanır ve o caanım külbastılar yanar
üfürüğün şiddetiyle ne kadar kül varsa etlere yapışmazmı ?
hortum mangala çok yakın erimezmi ?
ve son...
Ynt: Marmaris/Datca ve sonra Ege'de cadir kampi rotasi tavsiyeleri
datçada amazon kamping var eskiden çadır kuruluyodu şimdi bungalovlar yapmışlar. bence cennet. görmeden geçmeyin çadır yerine bungalovda kalırım derseniz amazon işin sonu....
Ynt: evde fiber tekne yapımı
karışımı hazır alıyorum sadece dondurucuyu ben ekliyorum. bir yoğurt kabına su şişesinin kapağıyla yarım kapak ( mavi pet şişe kapağı )