Arama sonuçlarınız

1. R

Lastik 7.50r16 Michelin Cross Latitude

merhaba, hala duruyorsa ben talibim tesekkurler

2. R

TPAO Unimog , iveco ihalesi

IVECO'lar hangi model? resim olan var mi acaba?
  3. R

Defender Için Wolf Jant

merhaba ben ilgileniyorum fakat ozel mesaj gonderemiyorum, telefon rica edebilir miyim lutfen? tesekkurler

4. R

Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj

Ynt: Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj merhaba mavi 130 hala satilik mi acaba? tesekkurler
  5. R

3.5 V8 Motor Aranıyor

Ynt: 3.5 V8 Motor Aranıyor merhaba, bende 83 model Range'den cikma evrakli 3.5 motor var, ilgilenirseniz goruselim.

6. R

Amarok'a 16" Jant Ve Lastik

Ynt: Amarok'a 16" Jant Ve Lastik hayirli olsun ben de ayni jantlarla aldigim gun degistim, 18'lerle arac cok rahatsiz, 16'larla gayet guzel oluyor, hicbir sorun yok, kesinlikle tavsiye ederim, 1 yil oldu tam, 20,000 km. sorunsuz.

7. R

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. benim tecrubelerime gore de paylasilan tuketim miktari gayet normal. 300Tdi motorlu Defender'i surekli sehir ici/sehir disi kullaniyorum ve ortalama yakitim 10-11 Lt/100km. Isin ilginci sehir ici - sehir disi fark etmedigi...
  8. R

G300 Yakıt Tüketimi

Ynt: G300 Yakıt Tüketimi W463 oldugunu belirtmeyi unutmusum.
  9. R

G300 Yakıt Tüketimi

Ynt: G300 Yakıt Tüketimi Turkiye'de kisa sase 300GE var, cok yakin zamana kadar bende vardi ama benzin tuketiminden dolayi sattim.

10. R

Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani

Ynt: Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani ben ilgilenebilirim, telefon alabilir miyim lutfen?

11. R

defender 110 jant ve/veya lastik

Ynt: defender 110 jant ve/veya lastik benim isime yarayabilir, lastikler marka / ebat ve jantlar nereden alinma ogrenebilir miyiz? tabii bir de fiyat
  12. R

Discovery 1-2 için Orjinal Land Rover Marka Port Bagaj

Ynt: Discovery 1-2 için Orjinal Land Rover Marka Port Bagaj tesekkur ederim, iyi gunler

13. R

Discovery 1-2 için Orjinal Land Rover Marka Port Bagaj

Ynt: Discovery 1-2 için Orjinal Land Rover Marka Port Bagaj hala guncel mi acaba?
  14. R

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender arac gercekten keyifli olmus, tebrik ederim. otomatik sanziman dusundugunuzu soylemissiniz nisan ayindaki bir yazinizda, elimde 3.5 87 model Range'den cikma otomatik sanziman var yardimci olabilirim, hatta eger parcalamak uzere aldiginiz 130'un kaporta parcalari...
  15. R

SATILIK MERCEDES G W463 KOLTUK SETI

Ynt: SATILIK MERCEDES G W463 KOLTUK SETI henuz cekemedim, en kisa zamanda yuklerim.

16. R

SATILIK MERCEDES G W463 KOLTUK SETI

1990 model 300GE W463 aracimdan cikma orijinal koltuk seti satiliktir. koltuklar gri renkte orijinal Mercedes suni deri kaplamadir. iki adet on, bir adet katlanir arka koltuk mevcuttur. (sofor koltugu orijinal kol dayamalidir) set halinde satiliktir, fiyat 2,750.00TL'dir. Ayni set Almanya...
  17. R

SATILIK 5 Ad. MERCEDES G JANT

kullanmadigim 5 ad. orijinal Mercedes G janti satmak istiyorum. 5 kollu, 15" modelidir. '90 model aractan cikmadir 1,250.00TL toplam fiyat. ilgilenenler lutfen cebimden ulasin (533) 2812880
  18. R

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 gercekten tebrikler, sonuc cok guzel olmus.

19. R

Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant

Ynt: Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant emre bey, telefonda gorustuk, ismim ugur seyrek, sizden lastikleri onumuzdeki hafta carsamba gunune kadar opsiyonlamanizi rica ediyorum. iyi aksamlar
  20. R

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Serdar bey, ozel mesajinizi aldim ama size cevap yazamiyorum. motorun emniyetten baska araca takilabilir yazisini aldiniz mi? 20 mesaji bulana kadar bu sekilde yazmaya devam etmek zorundayim kusura bakmayin. iyi gunler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR