Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Almayı Düşünüyorum
bende frontera kullanıcısıyım. arabam problemi biraz. yaklaşık 2 yıldır bakıma girmediği için sorunları var biraz. ama zamanla yapılacak. yapıldıktan sonrada hem arazide hem yolda gidilcek bir araç bence. 2.0 motor yeterli değil ama cok fazla hız merakı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar
Ben Yağız
Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde okuyorum. Off road a karşı çok büyük bir isteğim var.
Bu sitede güzel aktivitelerin yapıldığını duydum ve hemen üye oldum.
İnşallah güzel vakitler geçiririz
Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@rumelian
hemen tanıtıyorum kendimi:)
bir de bizimde bu merkezde lastik eskimiş araba 1 hafta yatmıştı bir abimizdeydi gittik almaya işte baktık debriyaj kaldı yukarıda. sanayiden usta geldi...
iyi aksamlar.Frontera A aracımızda debriyaj merkezinden yağ kaçırması sorunu var. Tam merkez yada tamir takımı parçalarını nerden temin edebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.