Arama sonuçlarınız

1. D

Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz? Teşekkürler. Ama uçak, otel vs derken fazla masraflı olabileceğini düşündük. Yine de uçak bileti de bakıyorum ama zor gibi. Havaalanından transferleri filan da hesaba katmak lazım. Ben 15 yıl önce tek başıma gitmiştim bir kez. O...

2. D

Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

Merhabalar 9 yaşındaki kızıma söz verdiğim için onu Paris-Disneyland turuna götürmek istiyorum. Yanımızda çocuk olacağı için tur ile gitmeye karar verdik. Ancak tur şirketleri hakkında okuduğum şeyler beni ürküttü. Tur şirketi önerebilecek ya da farklı tavsiyesi olan var mı acaba? Çok...
  3. D

Prag Viyana Budapeşte hakkında yazılmayanlar

Ynt: Prag Viyana Budapeşte hakkında yazılmayanlar Çok güzel bir gezi olmuş Okan Bey. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Gelecekte çok faydası olacak eminim....Selamlar...

4. D

Terezin

Ynt: Terezin Bilgiler için çok teşekkürler Ahmet Bey. İnanın tüylerim diken diken oldu. Ama insan görmek de istiyor sonuçta tarihte çok önemli bir yeri var. Selamlar.... Prag bilgilerini de okudum bu arada.. Çok yardımı olacak. Planlarım arasında var....
  5. D

Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN.

Ynt: Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN. SELAM , AYNI BÖLGEYİ KENDİ ARABASIYLA GEZMİŞ BİRİ OLARAK YANIT VERMEK İSTERİM. ÖNCELİKLE HIRVATİSTAN VE KARADAĞ AB ÜYESİ OLDUĞU İÇİN VİZEYİ ARAŞTIRMANI ÖNERİRİM. SONRA O BÖLGELER GERÇEKTEN ÇOK UCUZ (DİĞER...

6. D

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Selam; Merak ve heyecanla bekliyorum ben de. Çok güzel bi gezi olduğuna eminim. Takipteyim....

7. D

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu çok teşekkürler....
  8. D

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Merhabalar arkadaşlar; İki günlüğüne Eskişehir'e gidiyorum. Bana, merkezden fazla uzaklaşmadan gezilebilecek yerler önerir misiniz. Daha önce hiç gitmedim. Hava durumunu da göz önünde bulundurmak lazım tabii.. Şimdiden Teşekkürler...
  9. D

AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ

Ynt: AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ Çok teşekkürler . En kısa ama en doyurucu şekilde anlatmışsınız. Ağzınıza sağlık.

10. D

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km Herkese selamlar; Biz de bu baharda ailemle aynı tür bi gezi yaptık. 12 ülkelik. Kendi aracımızla çok hoştu. Bu siteden çok yararlandım. Ama iş yoğunluğundan gezi notlarım yok maalesef. Özellikle Bünyamin Bey çok yardımcı oldu bize. Hep otellerde kaldık...

11. D

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. Sayın Haldun Bey; Yazıyı tesadüfen okudum. Konunun başını anladığımı söyleyemeyeceğim. Ama erhan 110 beye cevaben yazdığınız yazıyı çok beğendiğimi, her satırın benim düşüncelerime ne kadar benzediğini söylemeden geçemem. Sadece milliyetçi duygularla...
  12. D

Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010)

Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010) Selam; Resimleriniz çok güzel ama siz bir de İznik'in Dağ Köylerini görün. Elmalı , Hacıosman ve Candarlı'nın yeşişilyle büyüleneceksiniz. Tabii cesareti olanlara Sansarak Kanyonu önerilir. Bir doğa harikası. Ama çok zorlu bir...

13. D

Viyana

Ynt: Viyana Herkese Merhabalar, Tatilden döneli 4 gün oldu. Hala rüyada gibiyim. Çok değişik bi deneyimdi. Kısa sürede çok yer görmeye çalıştık biraz yorucu oldu. Ben bu tatilde 12 ülkeden geçtim . 6 sında konakladım. Gezdiğim yerler içinde en pahalı 2 şehir Budapeşte ve Viyana idi.Viyana'da...
  14. D

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar Selam herkese Şuan İtalya dayım. Artık eski pasaportları da soruyorlar ama sorun olmuyor.( gelirken 5 ülkeden geçtim. sadece birinde sordular)
  15. D

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER . BU AKŞAM YOLA ÇIKIYORUZ. DÖNÜŞTE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR HER BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTERİM. DİLERİM İSTEYEN HERKES BU GEZİYE ÇIKSIN. HOŞÇAKALIN.

16. D

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız ÇOK TEŞEKKÜRLER srdpnr . ÇOK İYİ Bİ TATİL OLMASINI BEN DE DİLİYORUM.
  17. D

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu Selam arkadaşlar 6 aydır bu turu planlıyoruz eşimle ama bu bölüme hiç girmemişiz. Avrupa bölümünde daha çok bilgi alışverişi yapmıştık. Bizim gibi bunu isteyenler olduğunun farkına varmamıştık. Ne mutlu ki biz planların sonuna geldik. 20 mayıs gecesi yola...
  18. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Merhaba Bünyamin Bey; Sonunda hazırlıklarımızın sonuna geldik. Umarım bi aksilik çıkmazsa 20 mayısta yola çıkıyoruz. Sizden Ferhunde hanımın telefon numarasını rica ediyorum. Sanırım lazım olacak. Bana da anılarımı anlatma fırsatı bigün doğar umarım...

19. D

İznik

Ynt: İznik Selamlar, Ben iznik te yaşayan şanslı insanlardan biri olarak bu görüntüleri ve güzel sözleri burada görmek çok mutlu etti. Teşekkürler.
  20. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Merhaba srdpnr Biz de kendi aracımızla 20 mayısta çıkıyoruz. ama feribotsuz. doğu avrupa turu gibi olucak. son durak italya. size de başarılar. 4 haziran gibi dönmüş yada yolda olucaz umarım. iyi yolculuklar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR