Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize)
elestirileri dikkate alacagiz. daha cok offroad goruntusu kullanacagiz, iceriklerde offroad'u daha cok on planda tutacagiz. burada offroadcularin sozu geciyor ama fotografcilari yine de unutmayacagiz :) ne sis yansin ne kebap...
taha abim; vallahi bak beklentiler buyuk. artik hangi rakimli kayalik tepeye ne tur alengir dolangir bir offroad tirmanisi yaparsiniz bilmem. ama bak beklentiler buyuk :)
camurla oyunda orhan usta elli bin cesit baglama yontemi yapti. (offroad tabiri kullanmiyorum offroad'cu degilim.) bir araci cekmek icin 3 araci farkli noktalarda konuslandirip degisik yontemlerle en arkadaki araci cektiler ki...
doga fotografciligi diye bir brans var.
10 bolum cektik, tamaminda sahit oldugum olay su oldu; hemen hemen tum arac sahiplerinde kameralar mevcut. herkes sonucta birseyler cekip esine dostuna gostermek hic olmadi evlatlarina bir...
elestirileri okudum.
ingilizce olayi zaten aciklanmis... program trt belgeselde orjinal turkce + ingilizce dil secenegi ile giriyor. tv kumandasindan bu secim yapilabiliyor.
bir arkadas uzun uzun bir elestiri yazisi yazmis...
Kamera arkalarini sunma fikrini yemin ederimki ilk ben dusundum bahattin sahit :) ama biraz derleyip toparlamak gerek. Simdilik coookk yakinda diyelim :)
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu
:) saka bir yana, daha once hayata gecirdigim hicbir proje bu kadar sahiplenilmemisti. bu ilgiyi gosteren herkese yeniden ve hic bikmadan cok tesekkur ederim.
mesajlardan birinde okudum; oyuncu ve ayni zamanda karavanci olan bir abi vardi program yapmak isteyen... bir karavanci abi de; "bardaginiz neyle istiyorsaniz onla dolu, karniniz tok olur" diyordu... vallahi kulaga hic fena gelmiyor...
arkadaslar bu sure ile ilgili talepleri artik yazmasak :) konu offroad olunca 30 dakika bolum yapmak icin akla karayi seciyorum. mazallah bu talepler TRT Belgeel'in kulagina giderde onlardan da boyle bir talep gelirse tam yanarim :))
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
sanirim benim de bir tesekkur metni yazmamin zamani geldi...
belgeselin yapımcısı ve yönetmeni olarak ilgilenen, teşekkür eden herkese ben de ilgilerinden dolayi çok teşekkür ederim.
hemen hemen bütün yazıları okudum gördüm ki verdiğimiz...
selamlar.
2003 model TD5 ön tamponunu kamyonetin birine yerleştirmek saureti ile kırmış bulunmaktayım :)
acilen çıkma tapmona ihtiyacım var.
elinde olan var midir, ya da nerden bulabilirim...
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim
tunceli gibi 2 metre karin oldugu bir yerde araba surmus biri olarak rahatlikla soyleyebilirim ki van'da zincirsiz arab surmek kolay.
birincisi kar cok, zemin ne olursa olsun esnek oluyor ve bu da lastigin dislerinin tutunmasini sagliyor. ikincisi yine...
Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim
ben yeterince okumadan konu acmisim.
konulara bir go< attim, epeyi bilgi verilmis.
4 mevsim lastik alip, saglamindan 2 takim atli zincir koyacagim arabaya...
merhaba.
2003 discovery TD5 kullaniyorum.
yagan karda, ufak bir egimde, egim inis kontrol devredeyken araba bi kac tur atti :) bereket bir yere girmeden kendi kendine durdu. ben araba teknolojik diye epeyi bir guveniyordum ama anladim ki araba ne olursa olsun yere temas ettigi noktalar saglam...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)
mert tanistik tabi, oktayin orda :) beni de ekleyin listeye. insallah kalkabilirim :)
hic horlamam. kahvaltiyi nereye giderseniz orada yaparim. ses cikarmam, uyarim :)
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
ben gc'lerle ilgilenmistim bir ara. ama amerikada uzun yillar kalan bir arkadasim, amerikada o arabanin ikinci eli bes para etmez, cabuk dokulur filan demisti. ama turkiyede kullananlar da hic sikayet etmiyor.
ben bi test surusu yaptim. bana pek guven...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)
malzeme olarak ne almak lazim?
bir de istanbul'da pazar aksami kacta oluruz bir aksilik olmazsa?
bir de hic kimseyi tanimiyorum, aranzda yabancilik cekmiyim :)
herkese selam
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
ben o paraya 2003'unu almistim. gram boya yok.
cok cok fazla istiyorlar. o araba 43 en fazla. o da km'si icin ve orjinalse.
arazi konusunda serdar yetkin, benim arac daha ancak cimen filan gordu :)