Arama sonuçlarınız

1. mesut körklü

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Salih bey birkaç foto çekmişti bu akşam yüklerse göreceğiz .taktir sizin,selamlar.

2. mesut körklü

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Arkadaşlar cumartesi günü Ersan beyin fabrikasına üç arkadaş ziyarete gittik,Salih dalcı arkadaşımızın aracına vinc takıldı,yapılan çalışmayı görmeliydiniz,ve takılan vınç çok güzel oldu.söylemeden gecemeyeceğim,Ersan beyin gösterdiği candan dostluk...
  3. mesut körklü

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ahmet bey aramıza hoş geldiniz bende iki senedir feroza kullanıyorum,97 modelini 0 almadığım için kendime ne kadar kızdıgımı tahmin edemezsiniz.sevgiler.

4. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? tuyleri kadar hayrın gör.avların bereketli kazasız belasız olsun.Kemal kardeşim ömrüne bereket.
  5. mesut körklü

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma salihçim nasılsın,cuman mubarek olsun,Ersan beye giderken banada haber ver Necmide gelir sanırsam hep beraber gideriz,hoşçakal.

6. mesut körklü

Feroza Aydınlatma

Ynt: Feroza Aydınlatma Tayfun bey iyi günler buyurdugunuz gibi aydınlatma çok önemli,fakat o farları ben aracımımda kullanırsam gece farla avcılık yaptıgımı var sayıp arkamdan söylemediklerini bırakmazlar.karşı olduğum bir eylemden, suçlanmak istemem,sevgiler.

7. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? sağolun beylerbeyi buluşmamızda sizin kızınızı gördüm çok şirin bir yavru Allah hepsini kötülüklerden muhaffaza etsin.sevgiler.:))
  8. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Tayfun bey rody şirin bir köpektir dediginiz gibi bu ikiside benim şirin toronlar,ayın yirmialtısında kısmet olursa görüşürüz.
  9. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? davetinize teşekkür ederim,salıh dalcı kardeşimle gelmeyi düşünüyorum hoşçakalın co pilotunuza selamlar.

10. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? hazırladığınız aparatı gördüm,şapka cıkartır ellerim şişene kadar alkışlarım,sevgiler.

11. mesut körklü

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Cevdet bey merhaba.02126529529 nolu telefondaki arkdaşlar ararsanız yardımcı olacaklardır.saglıklı günler.
  12. mesut körklü

Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri beyler bu ne güzel muhabbet,yazdıkdıklarınızdan memnuniyet duydum,vardığiniz bilgiler çokgüzel,sevgiler.Cemal kardeşim sılayırahim yapacaksınız hayır vardır iyi yolculuklar dilerim. babanıza selamlar yirmialtısında görüşmek umudu ile,sevgiler.

13. mesut körklü

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ali bey,hoş geldiniz aramıza ailemiz büyüyor,sevgiler.
  14. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Salıhçim o resim selim paşadan,Kamil ÜÇBAŞ bey çekmişti bende beyeniznize sundum.Salihim dün gece telefonuna cevap vermedin,Necmi,Resul,Apo,ve ben sergende idik Apdullahın arkadaşları Keşandan bir kupay yavrusu getirmişler,gece Sergene gittik arkadaşlarla kasapta malı...
  15. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Cemalcim güzel temennilerin için çok teşekkürler,itin avcı olması için uğraşıcagız,çok ümidim var inşallah hüsrana uğramayız hepinizi selamlıyorum. yarın sarıyere geliyormusunuz.hoşçakalın.

16. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? arkadaşlar helal olsun yahu bir dakkika bile rahat durmuyorsunuz.DALCI vincini hayırlı olsun eh artık kurda kuşa yem olmayız::))))))).sevgiler.buda benim rody.
  17. mesut körklü

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi rica ederim Sinan bey yardımcı olmaktan mutluluk duydum.saglıklı kalın:D.Tayfun bey gözlerinizden öperim görüşmek dilegi ile hoşça kalın.
  18. mesut körklü

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

19. mesut körklü

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Sinan bey en kısa zamanda lastik resmini sayfaya iliştirecegim.İsmail bey çok teşekkür ederim,sevgiler.Tayfun beycim lastikler A/T 4 mevsim derin karda hiç problem çkarmadı asfaltada iyi ses'te yok ben çok memnunum,artı arabayıda yormuyor,yakıt'da tasarruf...
  20. mesut körklü

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi Tayfun bey konuyu sohbet köşesine aktarmışınız teşekkür ederim,sevdiklerinizle mutlu günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR