Arama sonuçlarınız

1. Cesare

Jeep Cherokee Xj 98 Model Orijinal

Arazi görmemiş Kapalı garaj aracı satılık.

2. Cesare

Jeep Cherokee 4.0 Kare Kasa

Aracımı satmayı düşünüyorum.98 model siyah.Hiçbir sorunu yok.
  3. Cesare

ABS Lambası

Ynt: ABS Lambası Teşekkür ederim. Bilgisayara soktum sağ arka sensör çıktı.Daha yaptıramadım zamanım olmadı.

4. Cesare

ABS Lambası

Arkadaşlar 98 Xj 'de Abs lambası yanmaya başladı.Yolda giderken boşa alıp kontağı kapatıp açıyorum lamba sönüyor ancak daha sonra tekrar yanıyor.Sensorlerini temizlettim fakat bişeye yaramadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Cesare

Klima sorunu?

Ynt: Klima sorunu? Klima kompresörlerinin tamiri de mümkünmüş.Bence önce onu yaptırmaya çalışin. Saygılar

6. Cesare

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz? 14.Ayhan CANKAZAN Cesare 98/Siyah İstanbul

7. Cesare

Yükseltme Kiti

Merhabalar 98 model Cherokee xj (country) mi 2 inç yükseltmek istiyorum.Acaba yükseldiği belli olur mu?Yoksa daha mı fazla yükseltsem.
  8. Cesare

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler Kolay Gelsin 98 model xj aracıma dodik yaptırtmak istiyorum.Öncelikle İstanbul da mısınız? Fiyat ne kadar olur?
  9. Cesare

Klima Radyatörü

Ynt: Klima Radyatörü Daha halledemedim,aslında havalar da serinleyince erteledim.Ama düşünürüm.Sizin araç 98 model xj (Country) midir?

10. Cesare

Klima Radyatörü

Ynt: Klima Radyatörü Teşekkür Ederim.

11. Cesare

Klima Radyatörü

98 model Cherokee Country'm var.Klimam gaz kaçırıyor.Renkli gaz bastırdım ama maalesef kaçak içerden diyorlar.Yani radyatörden.Bunun içinde komple ön konsol sökülüp değişmesi gerekiyor.Yardım istiyorum.En ekonomik nerede yaptırabilirim.
  12. Cesare

Klima Radyatörü

98 model XJ Klima Radyatörü arıyorum.

13. Cesare

Cherokee Merkezi Kilit

Ynt: Merkezi Kilit Bu araçlarda merkezi kilit beyni sağ kapının içinde.Beynin içinde bir lehim atmış.Bunu da Okmeydan'ında Yüksel oto elektrikte yaptırdım.
  14. Cesare

Cherokee Merkezi Kilit

Ynt: Cherokee Merkezi Kilit Teşekkür ederim.Hallettim.
  15. Cesare

Klima Radyatörü

Merhabalar 98 model Kare kasa jeep im var.Klimam gaz kaçırıyor.Renkli gaz bastılar.Kaçak dışarıdan gözükmedi.Klimacı kaçağın radyatörden olduğunu söyledi.Yaşına görede normal olduğunu söyledi.Radyatörün değişmesi 1000 liralık bir masrafmış.Acaba daha uyguna yaptırabileceğim bir yer var...

16. Cesare

Cherokee Merkezi Kilit

Ynt: Cherokee Merkezi Kilit Çok teşekkür ederim.
  17. Cesare

Cherokee Merkezi Kilit

Merhabalar 98 model Kare kasa jeep im var.Merkezi kilit sisteminde bir arıza oldu ve çalışmıyor.Sol kapıdaki lock düğmesine veya uzaktan kumandaya basınca sağ kapıdan bir ses geliyor ancak kilitlemiyor.Ara sıra da çalışıyor tekrar bozuluyor.Bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür...
  18. Cesare

Cherokee Aracımın Radyo Sorunu?

Ynt: Cherokee Aracımın Radyo Sorunu? Hala çözemedim...

19. Cesare

Ynt: Cherokee Aracımın Radyo Sorunu? Hemen bakıyorum Teşekkür Ederim.
  20. Cesare

Merhabalar Ben yeni üyeyim.İnşallah bundan sonra sıksık burada olacağım.1 Ay önce 98 model Cherokee Country aldım.Fakat radyosu Amerikan versiyonu olduğu için kanalları net çekmiyor.Bunun bir yazılım şekli yok mudur? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR