Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar
98 Xj 'de Abs lambası yanmaya başladı.Yolda giderken boşa alıp kontağı kapatıp açıyorum lamba sönüyor ancak daha sonra tekrar yanıyor.Sensorlerini temizlettim fakat bişeye yaramadı.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler
Kolay Gelsin
98 model xj aracıma dodik yaptırtmak istiyorum.Öncelikle İstanbul da mısınız?
Fiyat ne kadar olur?
98 model Cherokee Country'm var.Klimam gaz kaçırıyor.Renkli gaz bastırdım ama maalesef kaçak içerden diyorlar.Yani radyatörden.Bunun içinde komple ön konsol sökülüp değişmesi gerekiyor.Yardım istiyorum.En ekonomik nerede yaptırabilirim.
Ynt: Merkezi Kilit
Bu araçlarda merkezi kilit beyni sağ kapının içinde.Beynin içinde bir lehim atmış.Bunu da Okmeydan'ında Yüksel oto elektrikte yaptırdım.
Merhabalar
98 model Kare kasa jeep im var.Klimam gaz kaçırıyor.Renkli gaz bastılar.Kaçak dışarıdan gözükmedi.Klimacı kaçağın radyatörden olduğunu söyledi.Yaşına görede normal olduğunu söyledi.Radyatörün değişmesi 1000 liralık bir masrafmış.Acaba daha uyguna yaptırabileceğim bir yer var...
Merhabalar
98 model Kare kasa jeep im var.Merkezi kilit sisteminde bir arıza oldu ve çalışmıyor.Sol kapıdaki lock düğmesine veya uzaktan kumandaya basınca sağ kapıdan bir ses geliyor ancak kilitlemiyor.Ara sıra da çalışıyor tekrar bozuluyor.Bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür...
Merhabalar
Ben yeni üyeyim.İnşallah bundan sonra sıksık burada olacağım.1 Ay önce 98 model Cherokee Country aldım.Fakat radyosu Amerikan versiyonu olduğu için kanalları net çekmiyor.Bunun bir yazılım şekli yok mudur? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler.