Arama sonuçlarınız

1. akileyla

KAMP VE KARAVAN TURİZMİNİ ÜLKEMİZE KAZANDIRMAK . KARAVAN SORUNLARINI ÇÖZMEK

KAMP VE KARAVAN TURİZMİNİ ÜLKEMİZE KAZANDIRMAK . KARAVAN SORUNLARINI ÇÖZMEK

2. akileyla

25.11.2018 Olağanüstü Genel Kurul Kararı Ile Yeni Yönetimini Seçti;

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu 25.11.2018 tr.de Olağanüstü Genel Kurul Kararı ile Yeni Yönetimini seçti. Başkan Leyla Özdağ Antalya KKD Başkan Yard. Mert Baykal Trakya KKD Genel Sekreter Ahmet Kavuşturan Gezenbilir Sayman...
  3. akileyla

Tekirova Yıldırım Kamp

Değerli dostlar 2015 yılinda paylaştığım YILDIRIM KAMP - TEKIROVA ANTALYA iletisim telefonu değişmiş. Üyemiz Erkan Ögretmenin Campingle ilgisi kalmamıştır. BİLGINIZE . ŞENOL BEY 0532 174 37 95 Sevgiyle kalın

4. akileyla

Tekirova Yıldırım Kamp

Uzun yıllardır Kamp olarak hizmet veren ancak son iki senedir elektrik problemleri nedeniyle kapalı olan Sn. Mehmet Yıldırım'a ait Kamp alanı Bu yıl sevgili arkadaşımız Sn. Erkan Öğretmenin çabalarıyla yenilenmeye başlamıştır ve hizmete girmiştir. Kamp yeri sahibi de yeni tuvaletler ...
  5. akileyla

Kiralık Karavan

Ynt: Kiralık Karavan Facebook ta " let's go comper " Derneğimiz sayfasını paylaşımlarında kullandıkları için kiralık karavan işi yaptıklarını biliyorum henüz tanışamadık.. :( selamlar.

6. akileyla

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Doğa dostlarımıze selamlar... Dernek üyelerimizle birlikteliklerimizi paylaştığımız sayfamıza bildiğiniz üzre Antalya 'nın çok sıcak olması sebebiyle biraz ara verdik... Dernek üyesi arkadaşlarımız 07.06 tr.den sonra herbiri ayrı ayrı yada...

7. akileyla

Reis Camping,beldibi/antalya

Ynt: Reis Camping,beldibi/antalya Güncel,,, İşletmeci Sn. İ.Halil Çiçek telefonla ... "Karavan park ücretinin değiştirildiğini yukarda yazdığımız uygulamanın yaz sezonu için geçerli olmadığı şeklinde belirtmemiz gerektiğini" bildirmiştir... .. Dernek kartı olan Karavancılara indirim...
  8. akileyla

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Görsellere devammmm
  9. akileyla

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Yıldırım Kamp hk.da bilgi veren arkadaşıma teşekkürler ederim... Bizde Dernek olarak , eskiden çok donanımlı bir kamp alanı iken şimdilerde yeniden doğal olarak hizmet vermeye başlayan kamp için ..Karavancı dostumuz Sn. Erkan Öğretmenin . ilgilendiğini eklemek...

10. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Her anımızla birlikteyiz... İyiki doğdun Ali Demirkol iyiki varsın...

11. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Dernek üyelerimizi biraraya getirmek için nerdeyse herhafta veya haftasonu etkinlik organize eden arkadaşımız Cengiz Kaya'ya , Hafta içi olması sebebiyle emekli karavancıların biraraya geldiği bu gezimizde bize ev sahipliği yapan Raci Hoca ve...
  12. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Raci Hocam merhabalar ..iletiniz için teşekkürler... Biz Akil bey,le İstanbulda olmak zorundayız o tarihte ..Cengiz arkadaşımla da konuştuk iletinizi arkadaşlara göndereceğim... Antalya grubu sanırım yanınızda olurlar.. Selamlar...

13. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Cengiz Kaya keyifli geçirdiğimiz birlikteliklerimizden güzel kareler paylaştığın için çok teşekkür ederim. Cengiz arkadaşımın paylaşımlarına her zaman olduğu gibi bir kaç kelam da ben ilave etmek isterim... 15.04.2014 tr.den bu yana " Haber ve...
  14. akileyla

İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları.

Ynt: İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları. Teşekkür ederim,.. Levent bey .. Mademki .derneğimizde Bayrak bizde . Bir öteye de biz götürelim istiyoruz... yapabildiğimiz kadar diyoruz ama şartları da zorlamadan edemiyoruz.. selamlar. ,
  15. akileyla

İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları.

Ynt: İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları. Arkadaşlar merhaba , .. Zaman ne de çabuk geçiyor :o :o. Bu arada net bir durum elde edemediğimiz için sizlerle paylaşamamıştım. İçişleri Bakanlığının açacağı STK lara sunduğu yardım proje takvimini bekledim.Biliyorsunuz...

16. akileyla

Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti. Şehrimizde yerel Yönetimlerle görüşme trafiğimiz bu arada da hafta sonu birlikteliklerimiz derken bizi takip eden sizlere yanıt vermekte gecikmekteyiz.. Kusurumuza bakmayın lütfen. Sn. Evliyacelebi2 doğru tespit...
  17. akileyla

Aracımızı Satmak İstiyoruz..

Ynt: Aracımızı Satmak İstiyoruz.. GÜNCEL.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-golf-3-station-wagon-dizel-200972995/detay/
  18. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Haşmet bey,, yeni gördüm yanıtınızı , sorunuzu kusura bakmayın lütfen... İşletmeci Yılmaz Meriç ... Tell. 0533 5965424 Antalya Kemer yolu Çıralı girişinden sonraki Olympos girişi... Dereyatağını geçince meydan dan sola... Eski den bilenler...

19. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Haşmet bey, öncelikle size ve bizi takip eden tüm doğa dostlarımıza teşekkür ederiz. Sahip olduğumuz Derneğimiz Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz, yaşadığımız şehrin kıymetini bilerek her hafta sonu biraraya gelmeye çalışıyor hoşça vakit...
  20. akileyla

Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Ynt: Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti. Sizlerle 15.04.2014 de paylaştığımız Belediye Bşk. ziyaretimiz dün itibariyle hayata geçirilmiştir. Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Kaya arkadaşımızın ve benimde yurtiçi geziler- Akdeniz topic içerisinde "...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR