Arama sonuçlarınız

1. mersinchallenge

Bushcraft Kamp Ocağı

merhaba.. aşağıda fotoğraflarını göreceğiniz MinoLit Kamp Ocağı'ndan edinmek ister misiniz..? toplam yaklaşık 400gr ağırlığında 5 parçadan oluşuyor.. 304 paslanmaz çelikten imal.. sırt çantanızın veya kargo pantolonunuzun yan cebine sığacak boyutlarda.. kurulumu 1 dakikadan kısa sürüyor...

2. mersinchallenge

Mersinde Dere Kenarı Kamp Yeri Var Mı?

Ynt: Mersinde Dere Kenarı Kamp Yeri Var Mı? Kayacı Vadisi / Erdemli Cehennem Deresi / Mersin Köyler Çukurkeşlik / Mersin Köyler Kayrakkeşlik / Mersin Köyler Kızılgeçit / Erdemli Papazın Bağı / Çamlıyayla Merkez ve merkeze yakın, akarsu kenarı kamp yerleri buralar.. Hepsinde kamp yaptım.. Çok...
  3. mersinchallenge

Kamp Aletleri.

Ynt: Kamp Aletleri. Mehmet Ağabeyim.. ellerinize sağlık.. yaptığınız ocaklardan bir tane de bende var.. çok hafif, çok kullanışlı.. çok az miktarda (yaklaşık 20-25 ml kadar) alkol ile 2 bardak suyu kaynatıyorum.. alkol yerine kolonya da denedim, verimi düşük olmakla beraber o da gayet iyi.. ön...

4. mersinchallenge

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? her iki kitap son dönemin gündeminde yer alıyorlar.. takunyalı führer içeriği itibariyle referans aldığı yazı, görüntü ve konuşmaları 'o kadar da değildir herhalde' diyerek aratacak kadar iddialı.. şaşırtmaz, diyordum aslında.. yanılmışım..
  5. mersinchallenge

The Great Outdoors Dergisini Online Okumak İsteyenler

Ynt: The Great Outdoors Dergisini Online Okumak İsteyenler paylaşım için teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri