Arama sonuçlarınız

1. ArcagorN

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

neden? fazla yakar diye mi?

2. ArcagorN

peki standart janta en büyük hangi lastik oluyor acaba? aslında aracı kupadan yükseltmeyi düşünüyorum. bugün n11 indirimleri varken lastik işini halledeyim dedim ama istediğim lastikten kalmamış. bari alabildiğim en iyi f/p lastiğini alayım diye düşünüyorum. 33x12,50 lastikler var sanırım şu an...
  3. ArcagorN

korandonun standart haline ve jantlarına 32x11.5 lastik oluyor mu?

4. ArcagorN

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arazi vitesi ile ilgili bilgiler güneşliğinizde yazıyordur büyük ihtimal.. unutursanız oradan bakabilirsiniz.. genelde çok kullanmayınca bende hatırlamak için bakıyorum bazen.. 2h ve 4h arasında araç düz giderken 50km altındaki hızlarda geçiş...
  5. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme o ilan zaten konuyu başlatan arkadaşa ait :) bu arada sac malzeme pas yapmaz diye düşünmeyin.. uzun süre kullanmak istiyorsanız bu parçaları en azından krom kaplatmanız gerek..

6. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme parçayı kestirmek isteyen arkadaşlara uyarı; ekteki dosyayı bizim müşterilerden birine gönderdim malesef çok farklı bir şekil çıktı. ölçü ve şekil açılan programa göre değişiyor. autocad ve coreldraw arasında dağlar kadar fark olabiliyor. o yüzden çizimi açan kişi ölçülere...

7. ArcagorN

Navara Pathfinder Skystar Uyumlu Hub. 28freze Porya Kilidi

Aracın modelini belirterek yurtdışından sipariş verdiğimiz hub ilginç bir şekilde yanlış gelince satmak zorunda kaldım.. Avm 461 model hub'dır. Alttaki araçlara uyar; Frontier/ Pathfinder V6 Pick-up 4cc Pick-up D21, Navara X-Terra, Pickup D22 Fiyat: 500-TL...
  8. ArcagorN

Subaru Motor Arızası Yardım????

Ynt: Subaru Motor Arızası Yardım???? valla expertiz yaparken arabanın her yerine bakıyorlar adamlar.. hortumlarda cartta curtta bi problem görüpte söylemiyorlarsa onların ben kafasını.. demek istiyorum.. bu arada benim araç yatak sarmadan önce hararet falanda artmamıştı.. hatta arabayı kenara...
  9. ArcagorN

Subaru Motor Arızası Yardım????

Ynt: Subaru Motor Arızası Yardım???? çok geçmiş olsun.. bende sizin gibi çok isteyerek ve cadde motorda ekspertiz yaptırarak aldığım arabayla 100km sonra yolda kalmıştım.. araç otobanda yatak sarmıştı.. 11.000tl gibi masraf ettik.. umarım sizinki o kadar ciddi bir problem değildir ama arıza...

10. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme 360tl demekle uçmuşlar.. hangi malzeme olursa olsun 100-120tlyi geçmez o.. hadi kesim biçimde 100 olsun.. toplam 200 üzeri verilmez. bu arada öteki konuda arabanın arkası lpgden çöktü yazmışsınız ama ona pek imkan yok bence amortisörlerde sorun olmasın. yinede isterseniz...

11. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme bu ara forumda bir sıkıntı var galiba.. bende 1-2 dosya denedim aynı şekilde hata verdi.. geçen ay 1-2 yerle konuştum getleri aluminyum yaptırayım paslanmasın diye ama adamlar elimizde yok dedi.. işlerin yoğunluğundan gidip yapabilecek yerleri de gezemiyorum.. büyük ihtimal...
  12. ArcagorN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey bu bilgiler iyimiş, hiç aklıma gelmezdi.. valf maliyeti de ucuz görünüyor.. egsoza dokunmadan sadece valfle ilgili işlemleri yaptırsak olmaz mı acaba? kilit için araştırdım almanyadaki ebayde avm461 modeli uygun görünüyor. fiyatıda 130€ yani 330-TL...

13. ArcagorN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey biz terrano 3.0di aldığımızdan beri 2 kere depoyu fulledik. birinde şehiriçi otoban karışık 0,53-TL/km yaktı.. diğerinde biraz dağ tepe tarzı yerlere de girip çıktık 0,60-TL yaktı.. yakıt 12-14lt arası görünüyor yani.. uzun yol için fırsatımız olmadı...
  14. ArcagorN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey bu hesaptan eminmisiniz? söylediğiniz gibi 0.29-TL (7lt/100km)yakmak için hiç gaza basmamak lazım sanki.. bizim 1.3 doblo bile 7.5-lt yakıyor..
  15. ArcagorN

Bu Yağmurda Kayışdağına Çıkmak İsteyen Var Mı? (14.06.2013)

şu anda kayışdağında deli yağmur var.. acaba bizim terrano tepeye nasıl çıkar merak ediyorum ama tek araba çıkmak sakat olabilir.. yokmu bugün bi deneme yapmak isteyen:)

16. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme pdfleri yazıcıda bastırdıysanız üzerinde yazan ölçüleri cetvelle kontrol edin. cetvelde de aynı ölçü çıkıyorsa 1:1 baskı almışsınız demektir.. o zaman o kağıt üzerinden tornacı kesim yapabilir.. ama yinede arabanın amortisör kulesindeki civataların mesafelerini ölçüp tekrar...
  17. ArcagorN

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme Evet sizin araca da uygun 2003-2008 arası SG tabir edilen kasaya göre ölçüleri.. büyük bi alüminyumcu buldum ama şekil veremeyiz dedi.. sanırım ucuz iş diye uğraşmıyorlar.. sırf hammaddesi 130tl gibi tutuyor.. bu fiyata kesimiyle birlikte yapacak bi alüminyumcu bulursam...
  18. ArcagorN

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... subaru ve tasarruf pek yanyana gelmez bence:) siz en iyisi dizel seçeneklere bakın adanadaysanız ssangyong 4x4 kamyonetler sizin için rahat olabilir.. istanbulda köprü sorunu yüzünden almamıştım ben.. yada şu linkteki terrano olabilir. biraz fazla fiyat söylemişler ama...

19. ArcagorN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey e biraz artar tabi (%10 civarında tahmin ediyorum) ama o şekilde lastikleri olan bir 4x4le asfalt yola çıkıp yılda 10.000km yapmayı düşünmüyorlardır herhalde diye tahmin ediyorum:)
  20. ArcagorN

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey benim yabancı bir forumda okuduğuma göre 265/75/16 bile takılabiliyormuş.. orjinal lastikler 235/70/16 dış çap 73.5cm geliyor.. buna rağmen çamurluk içinde hayvan kadar boşluk kalıyor.. 255/70/16 dış çap 76cm. sağdan soldan 1.5cm yaklaşıyor desek hiç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR