Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler
fren balatalarınız yapışabilir veya el freni balatası yapışabilir. yıkayıp çektiğiniz zaman olur genellikle
aracı park edeceğiniz zaman frene basmadan el freni çekmeden düz bir yerde takoz koyarak bırakın bakalım aynı şeyi yapacak mı
merhabalar
istanbul çatalca dayım ve oto tamiri ve yedek parça işi ile uğraşıyorum
gelirseniz beklerim sözler otomotiv
biz genellikle otomobil tarzı araçlarla uğraşıyoruz nitro kendimizin olduğu için motorunu söktük yapıyoruz.
-aracın yağ yaktığı kanısına sadece yağ eksik olduğu için mi...
iyi günler
benim aracımda da enjektör sorunu vardı aracıma motor yaptıktan sonra çalıştıramadık enjektör bobinleri bir şekilde kısa devre yapıp yanmış bobin tamiri de mümkün değilmiş. 4 adet çıkma revizyonlu enjektör aldım 4.000 tl aracım çalıştı. ancak 30 km sonra tekrar yatak sardı rektefiye...
ben sunroofun olduğu yeri boş bıraktım sepete oradan uzanmak rahat olur diye
ama sen uzun koyabilirsin yalnız sunroofun arkası açıldığında çarpmasın iyi ayarla
plastik aksamın arka tarafı saç ray
ilk önce sepeti tavan üzerine koyun atkıların bağlantı yerlerini nereden istiyorsanız karşılıklı işaretleyin.
plastik aksamın arka tarafı saç rayı 13 mm lik civatalar tutuyor onları sökün araç dışında usta becerisine göre atkıların geleceği yerlere uygun bir...
olur bende çatalca sanayide esnafım kendi imkanlarımızla ve hatırla çoğu işimizi hallettik ölçüye göre olunca özel üretim diyorlar fiyat iki katı oluyor en uygun ölçü o ilk başta dolphin bakmıştık ancak hiç bir yerde bulamamadık.
telefonla sipariş verdim. o zaman ki liste...
Merhaba
tavan sepetini karanfil oto dan eagle modelini aldım 110 x 160 yalnız ricam üzerine tavan barını bağlama yerini sunroof rahat açılsın diye uzattırdım ek ücret demedim.
atkılarıda 40 x 20 profilden sanayide demirci arkadaşa yaptırdım
Teşekkür ederim
dediğiniz gibi araç orijinal haliyle özellikle arka tarafı en ufak kasiste bile zıplatıp esp devreye sokabiliyordu.
hatta forumda ssanyong rexton kullanan arkadaşta aynı sorunu bildirmişti.
-arka amortisörleri 1.25 '' daha uzun olan rubicon amortisörleri ile değiştirdim.Çünkü...
Merhabalar 2008 dodge nitro aracımı piknikte ve hafif arazide kullanmak için biraz değiştirdim. Ancak aracıma uygun şnorkel bulamadım
rubicon ss1060hf veya ss1066hf safari şnorkel uyar dediler.Ancak internetten arama yaptığımda bulamadım
Bu konu hakkında yardım lütfen
Arkadaşlar araçlarınıza ne için vinç takarsınız bir türlü anlamış değilim
ilk denemede kaldığı yerde vinçleseniz zamandan tasarruf yakıttan tasarruf araçınız zorlanmaz kırılmaz hararete kalkmaz geçmiş olduğunuz yeri fazla bozmazsınız. ( bizler doğaya da saygılı olmalıyız )
Bazı...
iyi günler
off road yapan araçların çoğu fabrika çıkışı ayni şekilde konfor ağırlıklıdır.takılan amortisörlerle araziye uygun hale getirilir.
benimde dodge nitro aracım var sizin de dediğiniz gibi kasislerde aşırı derecede esniyordu engebeli yolda çok sallıyordu.
arkadaşımın rubiconundan kalma...
İyi günler yabancı bir sitede gördüğüm bir resimden yola çıkarak uygulamalı olarak sizinle paylaşmak istedim
Gerekli malzemeler hırdavatçıdan
1 adet 18 mm' lik U kilit : 8 tl
1 adet 100'lük demir kapı makarası : 20 tl