Arama sonuçlarınız

1. S

2011 Adventure Hareket Sorunu

iyi günler fren balatalarınız yapışabilir veya el freni balatası yapışabilir. yıkayıp çektiğiniz zaman olur genellikle aracı park edeceğiniz zaman frene basmadan el freni çekmeden düz bir yerde takoz koyarak bırakın bakalım aynı şeyi yapacak mı

2. S

Dodge Nitro Çok Yakıyor - Benzer Segment Araçlar Için Yakıt Düşürme Tavsiyeleri?

merhabalar istanbul çatalca dayım ve oto tamiri ve yedek parça işi ile uğraşıyorum gelirseniz beklerim sözler otomotiv biz genellikle otomobil tarzı araçlarla uğraşıyoruz nitro kendimizin olduğu için motorunu söktük yapıyoruz. -aracın yağ yaktığı kanısına sadece yağ eksik olduğu için mi...

3. S

Dodge Nitro Çok Yakıyor - Benzer Segment Araçlar Için Yakıt Düşürme Tavsiyeleri?

günaydın -aracınız yağ yakıyorsa segman atmak gerekir tabiki gömlekler kontrol edilecek kurtarıyorsa -motor araçtan çıkarılacak -motor silindir kapağı sökülecek -gömlekler kontrol edilecek kurtarıyorsa 1 takım segman yenisi 800-1250 arası ancak bir segmancıya yaptırırsan 350 tl istanbul...
  4. S

iyi günler benim aracımda da enjektör sorunu vardı aracıma motor yaptıktan sonra çalıştıramadık enjektör bobinleri bir şekilde kısa devre yapıp yanmış bobin tamiri de mümkün değilmiş. 4 adet çıkma revizyonlu enjektör aldım 4.000 tl aracım çalıştı. ancak 30 km sonra tekrar yatak sardı rektefiye...

5. S

Dodge Nİtro Değİşİm

ben sunroofun olduğu yeri boş bıraktım sepete oradan uzanmak rahat olur diye ama sen uzun koyabilirsin yalnız sunroofun arkası açıldığında çarpmasın iyi ayarla

6. S

Dodge Nİtro Değİşİm

bunlarda ilgilenirsen diye
  7. S

Dodge Nİtro Değİşİm

merhaba aracım cumartesi günü geldi sepet ölçüsü 150 x 110 daha nce 160 demiştim kusura bakma araçla ilgili birkaç foto gönderiyorum.
  8. S

Dodge Nİtro Değİşİm

plastik aksamın arka tarafı saç ray ilk önce sepeti tavan üzerine koyun atkıların bağlantı yerlerini nereden istiyorsanız karşılıklı işaretleyin. plastik aksamın arka tarafı saç rayı 13 mm lik civatalar tutuyor onları sökün araç dışında usta becerisine göre atkıların geleceği yerlere uygun bir...

9. S

Dodge Nİtro Değİşİm

olur bende çatalca sanayide esnafım kendi imkanlarımızla ve hatırla çoğu işimizi hallettik ölçüye göre olunca özel üretim diyorlar fiyat iki katı oluyor en uygun ölçü o ilk başta dolphin bakmıştık ancak hiç bir yerde bulamamadık. telefonla sipariş verdim. o zaman ki liste...

10. S

Dodge Nİtro Değİşİm

Merhaba tavan sepetini karanfil oto dan eagle modelini aldım 110 x 160 yalnız ricam üzerine tavan barını bağlama yerini sunroof rahat açılsın diye uzattırdım ek ücret demedim. atkılarıda 40 x 20 profilden sanayide demirci arkadaşa yaptırdım

11. S

Dodge Nİtro Değİşİm

Teşekkür ederim dediğiniz gibi araç orijinal haliyle özellikle arka tarafı en ufak kasiste bile zıplatıp esp devreye sokabiliyordu. hatta forumda ssanyong rexton kullanan arkadaşta aynı sorunu bildirmişti. -arka amortisörleri 1.25 '' daha uzun olan rubicon amortisörleri ile değiştirdim.Çünkü...
  12. S

Dodge Nİtro Değİşİm

13. S

Dodge Nitro Araç Için Şnorkel Arıyorum

aracımın resimleri

14. S

Dodge Nitro Araç Için Şnorkel Arıyorum

Merhabalar 2008 dodge nitro aracımı piknikte ve hafif arazide kullanmak için biraz değiştirdim. Ancak aracıma uygun şnorkel bulamadım rubicon ss1060hf veya ss1066hf safari şnorkel uyar dediler.Ancak internetten arama yaptığımda bulamadım Bu konu hakkında yardım lütfen
  15. S

Je *araci Bİr Türlü Kanala Atip Yan Çikma (ep Grand Cherokee Zj 33" Tjm Pro Locker **mud** [hd]

Arkadaşlar araçlarınıza ne için vinç takarsınız bir türlü anlamış değilim ilk denemede kaldığı yerde vinçleseniz zamandan tasarruf yakıttan tasarruf araçınız zorlanmaz kırılmaz hararete kalkmaz geçmiş olduğunuz yeri fazla bozmazsınız. ( bizler doğaya da saygılı olmalıyız ) Bazı...
  16. S

2013 Rexton W Yolda Giderken Çukurlarda Çok Sallıyor Çözümü Varmı?

iyi günler off road yapan araçların çoğu fabrika çıkışı ayni şekilde konfor ağırlıklıdır.takılan amortisörlerle araziye uygun hale getirilir. benimde dodge nitro aracım var sizin de dediğiniz gibi kasislerde aşırı derecede esniyordu engebeli yolda çok sallıyordu. arkadaşımın rubiconundan kalma...

17. S

Satılık Mercedes Gd300 88model

iyi günler aracınız sahibinden.com da 99.000 tl gözüküyor ama forumda 105.000 yazıyor. unutmayın biz bir aileyiz yanlışlık olduğunu tahmin ediyorum
  18. S

U Kİlİt İle Makara Yapimi

İyi günler yabancı bir sitede gördüğüm bir resimden yola çıkarak uygulamalı olarak sizinle paylaşmak istedim Gerekli malzemeler hırdavatçıdan 1 adet 18 mm' lik U kilit : 8 tl 1 adet 100'lük demir kapı makarası : 20 tl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.