Arama sonuçlarınız

1. engines

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Mehmet bey çok teşekkür ederim. Çok işime yarayacak. Tekerinize taş değmesin. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. engines

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Mehmet bey merhaba. Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yazını daha yeni okudum lakin fotoğraflarını göremedim. 1999 model 10 kişilik L300 aracım var. 1982 model Fiat Dorado camper arıcımın ihtiyarlamasından sebep L300 aracımı mini camper'a çevireceğim. Eğer aracınızın bir kaç...
  3. engines

Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri

Ynt: Pratik Kamp Ve Karavan Yemekleri Burası bir hortlasa.

4. engines

Kocaeli Çevresi Kamp Yeri Önerisi (telefon Sorunu)

Ynt: Kocaeli Çevresi Kamp Yeri Önerisi (telefon Sorunu) Merhaba; İnönü yaylasında şebekenin çekmediği yerler var. Biz bu sorunu telefonun çektiği bir noktaya kampı atıp telefonu da sabitleyip keyfimize bakıyoruz. Bayramdan sonra bizde İnönü, Ercova yaylası veya Serindere ye kamp atacağız...
  5. engines

5 Haziran 2011 Dünya Çevre günün de bisiklet Boğaz Köprüsü Geçiyoruz

Ynt: 5 Haziran 2011 Dünya Çevre günün de bisiklet Boğaz Köprüsü Geçiyoruz biz geliyoruz......:)

6. engines

Pendik-Kartal-Maltepe ve yakın güzergahlar.

Merhabalar.Abiler,ablalar,arkadaşlar kardeşler.Akşam turları yapmak istermisiniz ?

7. engines

Bisiklet ile KKTC Turu

Abim ayaklarınıza sağlık.20 günlük bir bisiklete binme öğrenimi sonrası ve akşam antremanları sonrası sizi düşünüyorum da.Benim 40 fırın ekmek yemem lazım.Çok güzel bir gezi.Darısı bizim başımıza.
  8. engines

Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin!

Ynt: Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin! Allah rahmet eylesin.Olayın failleri bir an ortaya çıkar inşaallah.
  9. engines

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Süreyya bey,Vedat bey hoşgeldiniz.

10. engines

" 5 Haziran " Dünya Çevre Günü Kutlaması Erikli Şelalesi (:

Ynt: " 5 Haziran " Dünya Çevre Günü Kutlaması Erikli Şelalesi (: Usta harika bir proğram.Gezilesi bir yer.Kaçırılmayacak bir gezi.Gelmek isterim.

11. engines

Salcano 243 SRD

Merhabalar.Sonunda beklediğim bisikletim geldi.Şimdi Pendik ve çevresinde birlikte pedallayacak dostlar aranıyor ;D Bisikletimin özellliklerini firmanın sitesinden kopyalayıp yapıştıracağım.Sizlerden donanım olarak ihtiyaçlarım neler olur,turlara çıkarken yanıma neler almam lazım (yedek iç...
  12. engines

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları Selamlar.Şartlar mümkün olurda ben de katılırım büyük sevinçle.

13. engines

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz mesajlarıyla onure eden siz değerli üyelere çok teşekkür ederim. Sn.rammses Pendik merkez de çalışıyorum.Umarım Salı Çarşambaya bisiklketi yetiştirirler.Tanışmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.İlginiz için teşekkürler. Sn. Uğur...
  14. engines

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Yusuf abi seninle burada da karşılaşmak harika oldu.Kusurada bakma aramıyorum seni amma.Ben de bisiklet olayına takıldım bu ara.Gerçi biraz netleştirdim ben Salcano ASTRO 242 SRD de karar kıldım.Önümüz deki hafta siparişim gelecek.Yakında pedallamaya...
  15. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Celal bey hoş geldiniz.

16. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sayın Osman bey sayın Abbas bey hoşgeldiniz.keyifli paylaşımlar.
  17. engines

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Ömer bey geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
  18. engines

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) offff offfff pendik merkezde olmama rağmen işlerimin yoğunluğundan üç adımlık mesafeye gelemiyorum. kalırsanız 20:00 den sonra geleceğim.selamlar.

19. engines

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) ;D
  20. engines

Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

Ynt: Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!. Sedat bey sizin aracılığınız ile Gezenbilir ailesi için çalışan ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan herkese teşekkür ederim.İphone içinde yapılırsa çok seviniriz.selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR