Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Eski sayılan bir üyeyim ama uzun zamandır aranızda yer alamadım. 4x4ü geçen sene sattıktan sonra biraz da 2 teker deneyimi yaşayalım derken maalesef dikkatsiz bir araba sürücüsünün hatası ile 3 kırık (omuz-kürek-köprücük), peşine ameliyat, peşine fizik tedavi süreci vs vs derken 2...
Merhaba,
Kazdağlarında çocuklu da kalınabilecek çadır kamp alanı bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Denizden ziyade dağ kampçılığı olur ise sevinirim.
Selamlar herkese,
Hafta sonu Hacıllı tarafına kampa gideceğiz, bölgeyi az çok biliyorum ama hiç kamp yapmadım orada. Hacıllı' da mı Göksu' da mı neresi daha uygun olur kamp için. Özellikle önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
Şimdiden teşekkürler
Ynt: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata?
Araç bana pek güven vermedi, ben olsam almazdım.. Yine de tanıdık iyi bir usta ile gidin bakın derim...
Ynt: 2004 Jimny Otomatik Vites Geçişler
Cevaplara teşekkür ederim...
Egzoz üzerine yağ damlatıyor bir yerden hafta sonu ustama götürüp bakacağız, hatta o damlamadan sonra hafifte balata kokusuna benzer bir koku oluşuyor.
Sabah çalıştırdığımda ve normal kullanımımda beyaz duman atmıyor, park...
Herkese selamlar,
Jimny de vites geçişlerinde vuruntular oluyor, bir ara ilk kalkışlarda vites geçmeme problemini de beraber yaşıyordum, özellikle rampa çıkarken geçmiyordu hiç, vuruntuları da çok sert yaşıyordum. Selenoidleri değiştirdim ve büyük ölçüde azaldı.
Fakat şimdi başka bir...
Ynt: Ayvalık Cunda Çevresinde Kamping Dışı Alternatif Çadır Kurabileceğimiz Alanlar
Merhaba,
O bölgede güzel koylar ve sakin alanlar var, herhangi bir yerde konaklayabilirsiniz.
Karaağaç ı Ayvalık istikametine doğru geçtikten sonra sol tarafta Atatürk kayalıkları var, Atatürk Kayalıklarına...
Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum
Merhaba,
Bir tek bu hafta sonu başka programım var ama daha sonraki haftalarda aranızda olmak isterim. Eşli olursa ona da uyarım daha da iyi olur.
Bu arada Jimny standart ın neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız.
Ynt: 29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası
Merhaba,
Aslında Ankara cok iyi olur ama salı gunüne geldigi icin belki zamanlama ile alakalı sorun olabilir ama 10 Kasım pazara geliyor :)
Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
Yazer ağabey, Allah keyfinizi bozmasın. bize de çocuklarımızla bugünleri görmemiz kısmet olur inşallah. :) daha 2,5 yaşında ama dağ bayır geziyoruz, 3 saat arazide bile saplanıp kaldık beraber..
Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi
Ellerinize sağlık gerçekten süper olmuş. bende çok severim Gökçeada yı epeydir gitmedim ama yeniden gitmek için açıkçası teşvik ettiniz...
Ynt: Yola Çıkıyoruz Ama Rotamız/planımız Belli Değil
Reha ağabeye bende katılıyorum, aynı gezinin bir benzerini 5 günlük bayram tatili için bende yapacağım...yalnız Burhaniye de yazlık konaklaması garanti...:)
Ynt: Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas
Merhaba,
az çok bildiğim üzere biraz performans arttırıcı bir uygulama sanırım. jimny lerin motor küçük, kasa ağır çok fazla gücü arttırmak sorun teşkil edebilir mi?
etmezse bende deneyebilirim
Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
Gezi çok güzel, paylaşımlar için de teşekkürler.
bu arada havyarın sadece tadına bakmayın, orijinali çok fazla ülkemize gelmiyor, varsa hani getirirseniz de hiç fena olmaz :)