Arama sonuçlarınız

1. zekierkal

Karavan Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Karavan Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nelerdir? Arkadaşım özel yapılsa dahi karavanda Kışın kalınmaz . Yukardaki dolap içleri nemden akıntı yapar. nasıl karavan olursa olsun içerde bişi yandımı belirli yerlerinden rutubet yapıyor .Üzeri sac olan karavanlar dahada çok nem yapıyor içersi...

2. zekierkal

Karavan Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Karavan Almayı Düşünüyorum Önerileriniz Nelerdir? Mrb Kışın karavanda sürekli yaşanmaz.Kışın bir müddet sonra karavanın bazı yerlerinden su toplanmaları oluyor .
  3. zekierkal

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu 02 01 2015 Tarihinde Yunanistana girdik 215 tl Ehliyeti yenilettim. 15 günlük yeşil sigortayıda 147 evroya yaptırttım Bulgardan Yunana giriştede soruyorlar yeşil sigorta .

4. zekierkal

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Evcil hayvanların tüm aşılarını gösteren karnesi oldumu yeterli.
  5. zekierkal

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Enver dede ilk bakışta bende birden heyecanlandım. Gercek sandım.Ama böyle kaybolma dostlar başına.Dönüşte yolunuz İzmirden gecerse.Bizler Bornova Manisa arasında Çİçekli köydez Tanışmak isteriz 05349111234

6. zekierkal

Yunanitan.makedonya-italya

Ynt: Yunanitan.makedonya-italya Mrb Biz moto karavanımızla haziran 15 de çıkmayı düşünüyoruz. Yunanistan,Mekodanya, Arnavutluk,Hırvatistan,İtalya,Yunanistan, ve Bulgaristan,Yunanistan.Mekodanya ve Arnavutluğa birkaç kez gittik gayet iyi biliyruz . Temmuz değilde Haziran olsaydı birlikte...

7. zekierkal

Balkanlar İçin Güzergah Tavsiyesi

Ynt: Balkanlar İçin Güzergah Tavsiyesi Sayın Ender ben gideceğiniz güzergahta sadece üsküpü beyendim 5 yıldır motokaravanla sizin yazmış olduğunuz güzergahlarda dolaşıyorum .Hatta bu haziran ayında.Yunanistan Arnavutluk ,Hırvatistan ,Avusturya. İtalya .Yunanistan.ve Bulgaristan gerçi bu...
  8. zekierkal

Epg01:yunanistan

Ynt: Epg01:yunanistan Takipteyiz. Anılarımız tazelendi
  9. zekierkal

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Sayın Karanfiller Karavanınız hayırlı olsun,Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Bizlerde İzmir Bornavadan

10. zekierkal

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Tşk arkadaşım.Anılarımız tazelendi,

11. zekierkal

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? Bitkinin kapsül olanı ve damlası var. ben ikisinide getirttim. stoneroot .türkce olarakta irmik kökü fakat bu bitki Türkiyede bulunmuyor.Ama akıntısı olan arkadaşlara,bir tavsiyem akıntı bazen duruyor bayen akıyorsa.Akıntı yapan gıdayı bulun yani alerjiyi.Arkadaş...
  12. zekierkal

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? Sayın Kekum istersen sana Amarikadan getirttiğim. Bir bitki gönderebilirim. Sinüs ve boğaz akıntısını anında kesiyor. birdahada akıntı olmuyor. üçret istemiyorum istersen tel acabilirsin.05349111234

13. zekierkal

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Ferhat Bey çok güzel bir gezi. Emeğinize sağlık.Sormak istediğim bir konu var. Kordinatları alırken çep telefonundanmı,Nettenmi aldınız.
  14. zekierkal

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. Hüseyin Bey gerçekten çok güzel yerler.Nasip olursa Hazirandan Ağustosa kadar .Hırvatistan ve Yunanistanda gecireceğiz bu sene tatili Biz 5 Yıldır tatilimizi Yunanistanda geçiriyoruz ve hiç kampa girmedik.Yunanistan...
  15. zekierkal

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Mrb Hüseyin Bey vermiş olduğunuz,bilgiler için çok teşekkür ederiz gercekten çok faydalı. Haziran gibi bizde Hırvatistana gitmeyi düşünüyoruz

16. zekierkal

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Mrb Burak Kardeşim yazılarını dikkatle izledim. Bende Bornovadayım seninle mümkünse tanışabilirmiyiz. gezdiğin yerlerden fikir almak istiyorum 05349111234 Zeki
  17. zekierkal

Avrupa'da 3350+1800 Kilometre

Mrb Resimlerinizi bekliyoruz.
  18. zekierkal

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Nasipse 27 Ekimde bizde misideyiz.

19. zekierkal

Balıkesir Kaplıca Turu Hk.

Mrb arkadaşım kusura bakma merak ettim neden kaplıcaları gezmek istiyorsun rahatsızlık nedenimi
  20. zekierkal

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Mrb Sayın Özer gezinizi ilgiyle takip ettik emeğinize sağlık.Araç kamerasından nasıl alabiliriz.zahmet olmasa ücretini sana göndersem bir tane alıp gönderebilirmisin. saygılarımızla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri