Arama sonuçlarınız

1. A

cheroke 5.2 yakıttan %30 tasarruf yöntemi

Ynt: cheroke 5.2 yakıttan %30 tasarruf yöntemi zaten jeep dedigin yakacak:D az yakan jeep ee jeep mi denir :D

2. A

Ynt: cheroke 5.2 yakıttan %30 tasarruf yöntemi ben msj attım adama sahibinden den hemen görünce olayı. geri dönen olmadı dedim acaba aslı varmı böyle bir şeyin inşallah da yoktur böyle bi sistem. eger varsa bizim arabalar 20 biniin üzerine çıkar degiştiremeyizde bi daha :D ama bilgisi olan...
  3. A

merhaba arkadaşlar bazı internet sitelerinde ilanlara bakarken araca yakıttan %30 tasarruf sağlayan vakum charger takılmıştır yazılmış. bu VAKUM CHARGER NEDİR ??böyle bi durum gerçekmi eger varsa böyle bişe maliyeti me kadardır . hem bilgilenmek hemde dogruysa başkalarını bilgilendirmek...

4. A

grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu

Ynt: grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu işten bi arkadaşım yapan bi yer oldugunu söylemişti kare kasa 4.0 ına yaptıracaktı.sanırım atatürk oto sanayideymiş ama kesin bilmiyorum. şu an izine çıktı yaptırdımı ı bilmiyorum ondan ögrenip yaptırmayı düşünyorum 3 4 gün içinde dönecek eger...
  5. A

Ynt: grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu benim aracında ön farları çok zayıf. gece yeteri kadar aydınlatmıyor yolu bende mercekli far alıp zenon takmayı düşünüyordum ama muayeneden geçemez dediler. far yıkaması gibi bişe yi yok dediler bu olayı nasıl çözeriz. muayeneye giderken eski normal...

6. A

Ynt: grand cheroke 5.2 ön şaft yakıt durumu teşekkür ediyorum verdiginiz bilgiler için. banada çok mantıksız gelmişti zaten çünkü bu arabalar yapılırken o kadar mühendis düşünüp hesap yapıyor en verimli en iyi hali nasılsa öyle üretiyorlar. benim araç dedemden bana kaldı zaten yani yıllardır...

7. A

merhaba arkadaşlar. 1 ay kadar önce 1995 model zj aldm. bugune kadar hep istanbul içinde bindim haftaya tatil için şehir dışına çıkacam sanırım 4 5 bin km yapacam. aracım şehir içinde 17.5 19 litre arası lpg yakıyor ortalama . acaba şehir dışında kaç litre yakar ortalama 80 mil ile . bide...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri