Arama sonuçlarınız

1. M

Karavan için Ayakkabılık

Ynt: Karavan için Ayakkabılık Serdar üstadım; Ellerine sağlık, çok güzel ve şık olmuş. Orjinal gibi duruyor. :)

2. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Mehmet Bey, yeni karavanınız hayırlı olsun. İnşallah en kısa zaman da bitirirsiniz. Yerleşim düzeni olarak çok fonksiyonel bir karavana benziyor. Merakla izleyeceğiz.
  3. M

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla Bey, hayırlı olsun. Yeni çalışmanızda başarılar dilerim. Bu sefer "Adria" modelini uygulamayı düşünüyor munuz? Yani arka da sabit çift kişilik yatak, ortada karşılıklı wc ile mutfak ve önde oturma grubu (tek kişilik yatağa...

4. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Bey, tebrik ederim. Çok şık olmuş, ellerine ve aklına sağlık . :)
  5. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat, inan fotoğraf çekemedim. Bazen havasında olamayınca elim fotoğraf makinasına gitmiyor. :(

6. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Çok sevindim. Benim de Bursa da beğendiğim yer orası. Sanırım Hacivat Karagöz Müzesinin karşısındaki anıt mezarı gezdiniz. Gece ışıklandırma var mıydı?

7. M

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra karavanınızda üzücü bir olay yaşamazsınız.
  8. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Selamlar, Bursa Çekirge'de Karagöz-Hacivat Müzesi'ne gidebildiniz mi? Müzenin karşısında Hacivat-Karagöz Mezar Anıtı var. Fotoğrafları yayınlarsanız memnun oluruz. İyi fuarlar ve gezmeler...
  9. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Melih Bey başınız sağolsun.

10. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Teşekkür ederim. Bir sonraki ziyaretim de Yusuf Bey izin verirse neden olmasın. :)

11. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakikaten ana haberi ben sunmuş olsaydım ortalık gülmekten yıkılır ve Fox TV günün en yüsek reyting rekorunu yakalardı. :)
  12. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Arkadaşlar, Şirin ailesine Skype'den canlı yayın yapalım mı? :)

13. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Değerli karavancı kardeşim Yusuf Aybek Beyi geçen Cuma günü iş yerinde ziyaret ettim. Bu arada aynı iş yerinde çalışan karavancı arkadaşı Yaşar Beyi (yayiyayayu) de tanıma fırsatım oldu. Ziyaretim esnasında ağırlıklı olarak karavan imalatı üzerinde...
  14. M

Kamp işletmecileri nerede?

Ynt: Kamp işletmecileri nerede? Ülkemizde kamp işletmecilerinin çoğu, önlenemez para hırsı ile en büyük hayali kamping alanını -beton yığını- otele çevirmektir. Kamping olayı onlar için otele dönüşmenin en uygun yoludur. Kamping açılır, bir kaç yıl geçer bungalov evler monte edilir, sonra...
  15. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent (buralpdi) Bey selamlar... Yarın akşam (Çarşamba) buluşabiliyor muyuz?

16. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat, iyi fuarlar ve yeni müşteriler dilerim... Geçen haftaki "Maltepe Buluşması" fotoları ne zaman yayına girecek ? ;)
  17. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Selamlar, Çarşamba olursa biz gelebiliriz.
  18. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Cuma yağmurlu görünüyor. Hava durumunun yalancısıyım. Bu akşam geliyoruz.

19. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları :(
  20. M

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Teşekkürler Ferhat, Yarın akşam buluşuyoruz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR