Arama sonuçlarınız

1. ümitt

Vitara JLX 1.6 Check Engine Işığı Sorunu?

Ynt: Vitara JLX 1.6 Check Engine Işığı Sorunu? Arkadaşlar motor üzerindeki tüm kabloları söküp philips elektronik temizleyici ile temizleyip taktım ama yok tam ışık söndü dediğim anda yolda tekrar check engine Işıgı yandı ??? başka bir çare ?

2. ümitt

Ynt: Vitara JLX 1.6 Check Engine Işığı Sorunu? teşekkürler baran bey hafta sonu söylediklerinizi uygulayacağım inşallah sorun çözülür durduk yere servise 450 lira verip km göstergesini değiştirmek istemiyorum.
  3. ümitt

Ynt: Vitara JLX 1.6 Check Engine Işığı Sorunu? Analadım Abdullah bey yakıt konusunda haklısınız zaten benimde aldığımdan beri motor ilk çalıştığında daha bir gürültülü çalışıyo farkındayım ama emin deildim 95 oktava geri döneceğim teşekkürler

4. ümitt

merhaba arkadaşlar benim sorunum 2000 model 1,6 vitramın check engine ışığının yanması bu yüzden bi kaç kere servise gittim aracımı makineye bağladılar ve benzinden ışığın yandığını söylediler ve benim değiştirmediğim pompa ve benzin istasyonu kalmadı ben 95 oktav benzin kullanırken 97 oktav...
  5. ümitt

2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?..

Ynt: 2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?.. anladım, Hakan bey yani değiştirin diyorsunuz. En yakın zamanda değiştireceğim. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

6. ümitt

2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?..

merhaba arkadaşlar 2000 model 1,6 jlx 5 kapı vitara araca sahibim. aracım 57000 km de ama kafama takılan bi soru hakkında bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün yetkili servise bi teyp panjuru değişimi için gittim. benimki ile aynı model vitara gördüm motorun bir kısmı sökülmüştü ve...

7. ümitt

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri