Arama sonuçlarınız

1. D

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı ""Ama bir konu da dikkatimi çekti, burada 20m altında iken başka bir arkadaşınızı yukarı çıkarmak için çıkmış, tek bir eğitmen 12 kişiye mi bakıyordu suyun altında yani ? tabiiki de tek kişi ile ilgilenir eğer böyle ise, ilk kimin ihtiyacı olursa yardım...

2. D

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Tüm camiaya CAHİL dersem, kendime de hakaret etmiş olurum öyle değil mi?? Siz nasıl anladınız beni bilemiyorum ama cahil dediklerim kendini biliyordur bence :=) İnsanlardan bir çok şey dinliyorum ve haklı olduğumu biliyorum. Cehalet öyle kötü bir şey ki, can...
  3. D

Yeni bir soluk :)

Ynt: Yeni bir soluk :) http://touringwitch.blogspot.com/ şimdi motorsikletle gezenler için de birkaç öneri yazıyorum.

4. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Çok keyifli dalışlarımdan kareler... :D
  5. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları yeni resimler...

6. D

Çeşme

Çeşme de güvenilir Dalış okulu var mı? 2 gün dalış yapmak istiyoruz??

7. D

Zanzibar, Tanzanya veya Maldivler Dalış Turu

Ynt: Zanzibar, Tanzanya veya Maldivler Dalış Turu Tamam teşekkür ederim :)
  8. D

Ynt: Zanzibar, Tanzanya veya Maldivler Dalış Turu hımmm dalış için harika yerlermiş hiç gitmedim... İsterim ancak programa bakmak gerek. eğer geçebilirseniz birraz bilgi geçer misiniz? Hangi dalış okuluydunuz?? mail verebilirim ? denizyilmaz79@yahoo.com Teşekkür ederim.
  9. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Bu bir TIRTIL mı?? :) bilen var mı cidden ya? :)

10. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Ayvalık sualtı fotoğrafları ...

11. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Bunlar Ayvalık'tan ...
  12. D

Ynt: Zanzibar, Tanzanya veya Maldivler Dalış Turu Fiyatlar nasıl?

13. D

Yeni bir soluk :)

http://touringwitch.blogspot.com/ 1* CMAS Beğeneceğinize eminim. Tavsiyeler öneriler yeni yerler dalış bölgeleri deneyim ve tecrübeler...
  14. D

Ayvalık - Cunda dalışı...

Ynt: Ayvalık - Cunda dalışı... http://touringwitch.blogspot.com/ Arkadaşlar lütfen ziyaret edin. Teşekkür ederim :)
  15. D

Ayvalık - Cunda dalışı...

Ynt: Ayvalık - Cunda dalışı... Sahildeki tüm tekneler sizin için uygun ama güvenli dalış için size "KUZEY MAVİ Dalış ve Cankurtaran Eğitim Merkezi" adlı tekneyi öneririm. Biz o teknede dalış yaptık. 23-24 Temmuz tarihleri arası.

16. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Ya ben analamadım???????? Bu resim nasıl çekilmiş? Bu bayan yüzü denizin dibinde var olan bir şey mi?? yani anlamadım, el yapımı bir şey mi? gerçek foto mu bu??? :o
  17. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları AYVALIK
  18. D

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı DALIŞ ÇOK KALİTELİ BİR SEKTÖR ASLINDA AMA İNSANLARI ÇOK CAHİL AMA UNUTTUKLARI ŞEY ŞU; İNSANIZ VE CAN TAŞIYORUZ. YA BİR ŞEY OLURSA?? DEMİYORLAR. BİRAZ DAHA ÖZEN BİRAZ DAHA KALİTE DİYORUM!!!

19. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları :))
  20. D

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları güzel bir resim daha var onu da paylaşmak istedim. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR