Arama sonuçlarınız

1. O

ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ??

Ynt: ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ?? denemek zor değil git bi 40 bas arabayı sür sertliği hissete kalkışta gaza bas lastiklerin kaydığını hisset ve daha çabuk eskir lastik birde bi çizgi çek frene bas mesafeyi işaretle bide 33 yap dene ve frene bass bakalım farkı gör kaç mt...

2. O

ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ??

Ynt: ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ?? 33 olması lazım 40 ta rahat olur tabi ama tekerler sertleşir sürüş keyfin bozulur fren mesafen uzar :-\
  3. O

1997 GRAND CHEROKEE SAAT AYARI +1-2 TEKNİK SORU -servis önerisi YARDIM EDİN!!!

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE SAAT AYARI +1-2 TEKNİK SORU -servis önerisi YARDIM EDİN!!! bu park yeri konusunda ben orginal sensör kullanıyorum gel gel gel lll hoppppppp tam sağ yap ;D tek isem o çeki demirini geç arkayı bile hesaplıyamıyorum gözüm yemiyor , ama alıştım ya o gün avm önüne tek...

4. O

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE SAAT AYARI +1-2 TEKNİK SORU -servis önerisi YARDIM EDİN!!! teşekkür ederim sayenizde aracı tanımış olduk çok yardımcı oldunuz :) saati ayarladım saolun söylediğiniz gibi dönüşü iyi değil el freni olayıda asla çekmem giderken zatende öğrendiğimizde iyi oldu :D bu...
  5. O

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE SAAT AYARI +1-2 TEKNİK SORU -servis önerisi YARDIM EDİN!!! peki genel kullanım olarak bu arabada bana taksiden jeep e geçen birisi olarak ozan şunlara şunlara dikkat et diyebileceğiniz belli başlı nasihatlar varmı birde depo kapağı hep açıkmı bunun böyle ya

6. O

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE SAAT AYARI +1-2 TEKNİK SORU -servis önerisi YARDIM EDİN!!! bu saati öğrendiğim iyi oldu :D gaz sorununuda ustaya sordum oda düzelmez o değiştirsekte bişey olmaz dedi saçmalık yahu 2800 tl civarı para verildi buna düzgün bi sistem yapamamışlar ya >:( düğme...

7. O

Merhaba , 1.1997 model grand cherokee 5.2 v8 arac var elimizde bunun saatini nasıl ayarlıyoruz bulamadık ? 2. sıralı lpg takıldı yeni ve doğru göstermiyor dişler hemen bitiyor ama 2 katı yol gidiyorsunuz bi yanlışlık var ayarsızlık bu düzeltirilir mi ? 3. bu direksiyonun sağında turbo...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR