Arama sonuçlarınız

1. F

4 Runner -- Hilux Mekanik Ortaklık

Ynt: 4 Runner -- Hilux Mekanik Ortaklık tesekkürler

2. F

4 Runner -- Hilux Mekanik Ortaklık

Ynt: 4 Runner -- Hilux Mekanik Ortaklık 4runnerde kamyonet yazmıyo değil mi ???
  3. F

4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ?

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? boyumda 1.85 falan

4. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? ismim fatih,sitede hep zj ile kıyaslandıgı için ikisinde binmedim şuan bindigim araç ford connect.
  5. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? yardımcı oldunuz ama hala kararsızım ,xj nin konforu ve asfalttaki performansı konusunda,ya yüksek model bi xj alıcam arazide ve asfaltta onu kullanıcam yada düşük model bi xj ile binek bi araç alıcam .

6. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? evet iç hacminin küçük oldgunu söylüyolar,benimde xj den başkasını gözüm görmüyo :) ama tek sorun konfor ve asfalttaki performansı.

7. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? evet var okudum ,çoğunda zj nin asfaltta daha iyi oldgunu söylemişler yani xj asfaltta o kadar iyi ve konforlu değil demişler ama bu kıyaslama zj ile xj arasında ben ikisinide binmedim bilmiyorum.ama almak istedigim xj yüksek model(98 99 00...
  8. F

ML 320 Mercedes

Ynt: ML 320 Mercedes off road olarak deil de hafif arazide kullanalıbilecek bi araç mı bu ?
  9. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? vallahi baktım var evet öyle konular ama tam olarak istedigim konu ve cevap yok ondan soruyorum bende :-\ ,benim hosuma giden araç bu XJ ama hiç binmedim kullanmadım,aracı daha cok şehir içinde binek olarak veya şehirlerarası yolda...

10. F

4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon hmm tmm ozaman düşünmüyorum artık .hafif arazide(nadiren) ve binek olarak şehiriçinde veya şehirlerarası yolda kullanmayı düşünüyorum. bi xj alırsam sizce 2' kaldırmak ideal mi benim için ?

11. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? 97 ve üstü xj modelleri uzun yolda konforlu deil yani öyle mi? bide zj hangileri oluyo bilmiyorum da ?
  12. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? he bu arada ben yüksek model xj düşünüyorum 97 98 00 01 falan

13. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? işte xj den başka modeller gözüme pek hoş gelmiyo.ama o aracıda araştırıcam teşekkür ederim.xj nin arazide cok iyi oldgunu biliyorum ama 3-5 saatlik bi uzun yolda ve otobanda o kadar iyi deil yani? bi aile aracı olamaz mı ?
  14. F

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon levent bey aynı dediğiniz gibi düşünüyorum yani arazide yükseltip otobanda alçaltmayı :) ama zaten benim büyük lastik koyma gibi bi düşüncem yok cünkü off road düşünmüyorum,işimiz gereği araziye çıkmak zorunda...
  15. F

Ynt: 4.0 xj almayı düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz ? aracı normal binek olarak ve hafif arazide (nadiren)kullanıcam 97 model ve üstü almayı düşünüyorum,şanzıman olarak 4 ileri diye duydum dogrumu ?

16. F

bu araçlar uzun yolda nasıldr ve son süratleri ne kadar ?
  17. F

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon birçok yabancı offroad sitelerinde gördüm.coilover takmışlar xjlere ve xjlere göre yabancı off road sitelerinde satanlarda var bunları.ama sizler randıman sağlamaz diyorsanız taktırmam.xj den başkasınıda pek dşünmüyorum.
  18. F

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon neden randıman sağlamaz ki ??? bi şahine bile takıyolar :S

19. F

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon araziye cıktıgımda yükseltip,şehir içinde veya uzun yolda aracı alçaltmak istiyorum.ön tarafıda aynı şekil yapılıyo işte komple.otokardakileri bilmiyorum ama.discovery 2010 modellerde var bu dedigim süspansiyon, bi...
  20. F

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon yok mu bilgisi olan bu konuda ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri