Arama sonuçlarınız

1. serhatoz

Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında

Ynt: Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında Dun (18-05-2014) yedigoller uzerinden boluya gectik pazar gunu olmasi sebebi ile yol vizir vizir isliyor buyuk bir bolumu stablize olmasi konforlu bir yolculuk yaptirmaz. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. serhatoz

Ynt: Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında Yedigollerden sonra boluya direk gecip golcuk golune gitmek harika olacakti GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. serhatoz

bu hafta sonu (18-05-2014) yedigöller, gölcük gölü ve abant gölü gezisi yapacağız. İstanbul istikametinden düzce yığılca yolu ile yedigöllere varacagız fakat yedigöller bolu arasındaki yol ne durumdadır bilemiyorum Yığılcada bir arkadasım biraz arastırdı ve yolun acık olduğunu öğrendi ama ben...

4. serhatoz

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Yeni versiyon derken? ben kullaniyorum halen?
  5. serhatoz

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk uzun süre önce oruxmaps ten google haritaları kaldırıldı bende haritaların kaynak dosyasının eski hali mevcut yeni dosyayi silip eskisini atarak kullanıyorum https://www.dropbox.com/s/tpqhcqssm2lsssv/onlinemapsources.xml dropboxta paylaştım sizlerde...

6. serhatoz

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Orux u bende kullanıyorum harika bir program rota kaydetme ve kayıtlı rotaları göstermesi mükemmel.

7. serhatoz

Kırklareli - Demirköy - Bıçkıdere

Ynt: Kırklareli - Demirköy - Bıçkıdere bu da benden :) sonunda bende gidebildim :)
  8. serhatoz

Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası

Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası Ben arazide cep telefonumdan google maps uygulamasını kullanıyorum çok ormanlık ve dağlık yerlere gitmediğim için telefon cekim problemi olmuyor. genelde balık tutmaya göllere gittiğimde gölün etrafındaki yolları patilaları görmemi sağlıyor :)
  9. serhatoz

Kırklareli - Demirköy - Bıçkıdere

Ynt: Kırklareli - Demirköy - Bıçkıdere Lüleburgaz'lıyım bende gezip görmek için gidilecekler listeme ekledim güzel bir yere benziyor :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri