Arama sonuçlarınız

1. müzisyen

Manuel Suburban

Aracım 1971 model..4 ileri manuel şanzsman..1_2 çeki,3_4 sürat...Hiç arıza vermedi..

2. müzisyen

Yaşlanmışız...28 ay,mübalasız her gün....Ancak bitirebildik..1971 chavrolet Suburban..

Yaşlanmışız...28 ay,mübalasız her gün....Ancak bitirebildik..1971 chavrolet Suburban..
  3. müzisyen

Orçun Usta'dan Direksiyon Kutusu Boşluğu Full Revizyon

Bu işin 3 aşağı 5 yukarı maliyeti nedir Orçun usta.

4. müzisyen

Orçun Usta'dan Direksiyon Kutusu Boşluğu Full Revizyon

Bu işin 3aşağı 5 yukarı maliyeti nedir Orçun usta.

5. müzisyen

Elveda motorsiklet,merhaba karavan'ım.

Elveda motorsiklet,merhaba karavan'ım.

6. müzisyen

99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum 2001 model 248000'de temiz bir aracım var..0 542 524 92 58 arayın görüşelim...
  7. müzisyen

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Lpg li araçlarda (elekronik beyinli) yani sıralı sistemlerde,6-7 depo gaz tüketildiğinde mutlaka bir depoyoya yakın benzin tüketmekte yarar var.Çünki benzin okumasına göre ayarlanmış beyin şaşırıp normunu kaybediyor.Yani arasıra benzinle resetlemek gerekiyor..
  8. müzisyen

Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Onların derdi,dönen tekerlekler vede mevkilerini korumak.Pusuya yatmış köpeklerin yanından yavaş geçiniz.Çünki kesme dalışlarla motoru devirebiliyor.Birde köpek kovucular...Cihaz kesinlikle işe yarıyor ama....Sağır köpeğe rasgelirseniz...

9. müzisyen

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Aklınızda bulunsun,Hava filtresi sökülü vaziyette marşa basıldığında akışmetre denilen parça bozuluyor.Parça pahalı olduğundan Dikkatli olunmasında fayda var.

10. müzisyen

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım sevgili Emre,Bende ladayı cihanbeyi kaz avları zamanında almıştım.Çoraklarda batıp,difransiyeller otrdumu toprağa allah yardımcın olsun.Ancak tavana bağladıgım iki inşaat tahtası çokkez beni kurtarmıştır.Birde vinç için uzun murç bulundururdum arabada...
  11. müzisyen

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım sevgili bordo,köpek için arkayı iptal etmene gerek yok.Ben arabada küçük fiber romork kullanıyorum ama sen tercih etmediğine göre benim daha önce (lada kullandıgım yıllar) yaptığımı yapabilirsin..Arka bagaj kapısı yarıdan açılır,kapağın açılmasını...

12. müzisyen

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri sevgili seco,sis farların ve tampon koruman orjinal.Kanunları bilen sürücülere ne jandarma ,nede polis birşey diyemez. Tedirginliği veya bu konuda bilgisiz olduğunu veya kendisi ile inatlaşanlar olduğunu düşünenlerin en kısa zamanda yeni basım...
  13. müzisyen

Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum...

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Bugün Yavuzbeyle görüştüm.Derdinizi anlattı.Usta haftasonunda adapazarından zonguldağa gelecek.Arabanıza bakıp sizi bilgilendeirecek.
  14. müzisyen

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İkitelli / İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) Küçükyalı / İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Hopa / Artvin 06- Onur...

15. müzisyen

Vitara Hakkında Yardım

Ynt: Vitara Hakkında Yardım arabayı almadıysanız,otomatiği tercih etmeyin.Bende var, ofrad yapacaksanız,1,6 motor güçsüz kalıyor. Ben avda kullanıyorum,pek zararını görmedim ama şanzıman tamiri manuel videse göre çok pahalı.
  16. müzisyen

Unimog 404s Plaka Sorunu?

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? Benide aydınlattığın için teşekkürler.Demekki yıllar geçince prosüdürler de değişmiş.Benim alışveriş yaptığım yıllarda ihale yoktu.Beğendiğin malı tartıp,birim fiyatıya çarpıp fauraralandırıyorlardı.Tekrar hayırlı olsun.
  17. müzisyen

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? yinede dikkatli soruşturmak lazım.m k e hurdalıgından parça almaya gitmiştim.Ne kalite arabalar vardı askeriyeden çıkma, hepside faaldi.Ama içim gitti alamadım.Trafige çıkmaya haiz deyildi.Bende ozman sormuştum emniyetteki tescildeki arkadaşlara.Yanlız motorunu...

18. müzisyen

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? Demekki araç hurda değil.Hayırlısıyla kolay gelsin.
  19. müzisyen

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? 2001 otomatil JLX 1.6 vitara. Sıralı sistem gazla 1lt=9 km şehirler arası.1lt benzin=11.5 km.Şehirlerarası

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR