Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
Lpg li araçlarda (elekronik beyinli) yani sıralı sistemlerde,6-7 depo gaz tüketildiğinde mutlaka bir depoyoya yakın benzin tüketmekte yarar var.Çünki benzin okumasına göre ayarlanmış beyin şaşırıp normunu kaybediyor.Yani arasıra benzinle resetlemek gerekiyor..
Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!
Onların derdi,dönen tekerlekler vede mevkilerini korumak.Pusuya yatmış köpeklerin yanından yavaş geçiniz.Çünki kesme dalışlarla motoru devirebiliyor.Birde köpek kovucular...Cihaz kesinlikle işe yarıyor ama....Sağır köpeğe rasgelirseniz...
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
Aklınızda bulunsun,Hava filtresi sökülü vaziyette marşa basıldığında akışmetre denilen parça bozuluyor.Parça pahalı olduğundan Dikkatli olunmasında fayda var.
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
sevgili Emre,Bende ladayı cihanbeyi kaz avları zamanında almıştım.Çoraklarda batıp,difransiyeller otrdumu toprağa allah yardımcın olsun.Ancak tavana bağladıgım iki inşaat tahtası çokkez beni kurtarmıştır.Birde vinç için uzun murç bulundururdum arabada...
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
sevgili bordo,köpek için arkayı iptal etmene gerek yok.Ben arabada küçük fiber romork kullanıyorum ama sen tercih etmediğine göre benim daha önce (lada kullandıgım yıllar) yaptığımı yapabilirsin..Arka bagaj kapısı yarıdan açılır,kapağın açılmasını...
Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri
sevgili seco,sis farların ve tampon koruman orjinal.Kanunları bilen sürücülere ne jandarma ,nede polis birşey diyemez. Tedirginliği veya bu konuda bilgisiz olduğunu veya kendisi ile inatlaşanlar olduğunu düşünenlerin en kısa zamanda yeni basım...
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İkitelli / İstanbul
03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu
04- İlker Musa (Vitara 2000) Küçükyalı / İstanbul
05- Okay Esen (Vitara 1996) Hopa / Artvin
06- Onur...
Ynt: Vitara Hakkında Yardım
arabayı almadıysanız,otomatiği tercih etmeyin.Bende var, ofrad yapacaksanız,1,6 motor güçsüz kalıyor. Ben avda kullanıyorum,pek zararını görmedim ama şanzıman tamiri manuel videse göre çok pahalı.