Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir
inş öyle olur ve doğru at az kayıp olur ama genede söylediğim gibi bu fiyatlara başarılı çalışma bu arada c 200 konusunda bilgisi olan var mı geldi mi gelmicek mi ? ben aldığımda aracı bana temmuzda tanıtımı olucak falan demişti ymy...
inş dediğiniz gibi yükselişe geçmiştir yoksa yanlış ata oynamış olmuş olucaz... tabi şuana kadar bi memnuniyetsizlik olmadı inş böylede devam eder
en azından düzgün bir ortam olmuş eski servis hezimetti nasıl oraya servis yetkisi vermişlerdi şaşırmıştım zaten teşekkürler
Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında
tekrardan merhaba inş herkezin bayramı mutlu ve istediği gibi geçmiştir. bayram suresınceki seyahatimde gaza fazla basmamakla araç 100km hızı görmedi %90 şehir dısı 986 km yaptı ve sarı ışığı yandı. iyi bir deneme oldu ve araç beni memnun etti .actyon...
Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında
merhaba arkadaşlar konu biraz actyon sınıfıyla ilgili ama servis ssanyong benim 4*2 actyon sports marka aracım var. tuzla ymy otomotıve goturuyodum bence gayet basarılı idi ancak suanda samsunda ikamet ediyorum burdaki servis için aynılarını söyleyemiyeceğim...