Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Aynı sorun benim L200 de de var.
Çözümü araştırırken sizin aşağıdaki yazımızı gördüm. Benim araçta ısıtma birileri, enjektörler, hava sensörü sıcaklık sensörü ve bütün müsürler değişti. Ayrıca pompa, Raul de değişti ama hala aynı sorun var.
Bu bahsettiğiniz musirin kalibrasyonu nasıl...
Ynt: Transporterimle Adanadan Çin E 6 Ay Sürecek Yolculuk
Hayırlı Yolculuklar
Mutlaka kalın şeyler alın giyecek. Agustos sonundan sonra Rusyada o güzergahta hava ciddi bir bicimde soğur. Aman dikkat.
Ynt: Orta Asya Seyahati İçin Hangi Land Cruiser?
Afrikada yasiyorum, Etyopya, kenya ve Uganda da cok seyehat yapıyorum. 2009 yilinda Rusyada yasarken Kazan Ulan Ude arasini kendi aracimla gittim.
Afrilkada buyuk sehirler disinda benzin bulmak sorunlu, dizel daha cok var, ne yaparsanız yapın...
Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)
Rusya bambaşka bir diyar, 2,5 yıl Kazan da yasadım bir amerikan firmasının Vıoga Bolgesi mümessiligini yaptım. Isim geregi cok seyahat ettim Rusya icinde. Rusyayi bayagi ozledim. Uzun soguk kıs gunlerini bile ozledim...
Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)
Çok Güzel bir paylaşım
Teşekkürler...
2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu.
Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin...
Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk
Bu arada arkadaslar, bizim insanlarimizi hic anlamiyorum, Turkiye resmen dunyanin merkezinde her yere yakın kuzeyimizde vize bile istemeyen ayri bir dunya var. Insanlar son model 4 x 4 araclariyla buyuk sehir trafiginde yol gidiyor. Ama...
Istanbuldan yola cikacaksan, arabayi Derince-Ilyichevsk (Odessaya cok yakın) feribota yukle Odessadan Kuzeye dogru cik bence daha enteresan bir yolculuk olur. Ukraynayı mutlaka gormeni tavsiye ederim, memnun kalirsin :)...
Öncelikle dikkatiniz için sizi tebrik ederim. Ali Erinçin gittiği nokta Kuzey Doğu Sibirya Yakuts dan bile 1800 km daha Kuzeyde Magadan namı diğer kemik yolu benim söz ettiğim yol ise Rusyayai Batıdan doğuya gecen M51, M52, M53, M55, M58...
Eklemek istedigim bir kac sey daha var,
Guzel bir navigasyon aleti al http://www.horizonsunlimited.com/ den Mogolistan, Kazakistan ve Dogu Rusyanin haritalarini yukleyebilirsin.
Arabada çift stepne taşı, Mogolistana gideceksen mutlaka...