Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Merhaba, Ad - Soyad: OkanDoğum Tarihi Ve Yeri: 1981 - AnkaraMemleket: SamsunSemt: Emekİlgi Alanı: Trekking,Off-road, moto-cross Ankara çevresindeki etkinliklere katılmak isterim.

2. A

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny Merhaba, Jimny satılık sanirim ilanı gördüm... Takip ettiğim bir konu idi... yeni sahibinden de fotografların devamını bekleriz... kolaylıklar...
  3. A

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Merhaba, Biraz zorlu gibi geldi bana... her yaz en az bir kere gidip-geldiğim bir güzergah. Amasya yol ayrımından sonra oldukça güzel bir doğa manzarası karşılar... fotograflari merak ile bekliyorum. ayağınıza yüreginize saglik....

4. A

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Merhaba, Çok güzelmiş... Otomatik ve bakımlı bir ikinci el düsünüyorum. Bakalım uygun bir tane bulursak sahip olmak istiyorum. Ankara'da kışı sert geçirince biraz rahatlık olsun biraz da haftasonu gezilerde keyif olsun açısından düşünüyorum.
  5. A

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? Bende Jimny sever olarak merakla gelişmeleri takip ediyorum.

6. A

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Merhaba, bende aynı sitede oturuyorum. takipteyim... emeginize saglik... ilk firsatta tanismak üzere...

7. A

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı Merhaba, Daha önce bu tarz bir satışı fifth gear programında görmüstüm. Böyle bir organizasyon bence sadece LR sahiplerini değil bizim gibi LR tutkunlarının da ilgisini çeker. takipteyim...
  8. A

DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi

Ynt: DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi Merhaba, 1995 yılında o zamanlar yaşımda pek yoktu. O zamanlar görmüştüm Karakaya Barajını çok büyük ve görkemliydi. Yüksekliği çok etkileyiciydi. Barajın suyun altında kalan kısmınada gitmiştim. Barajdaki elektrik tirbünleri muazzamdı...
  9. A

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Güzel bir doğa gezisi olmus. Duster güzel iş çıkarmış.

10. A

Daihatsu Tarihçe

Ynt: Daihatsu Tarihçe Merhaba, Bu sabah okudugum habere göre Daihatsu içinde Türkiye'nin de bulunduğu Avrupa pazarından 2013 Ocak ayından itibaren satış kanalında çekilme kararı almış. Servis ve garanti işlemlerine devam edilecekmiş. Aşağıdaki linkte Milliyet gazetesinin haberini paylaşıyorum...

11. A

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Merhaba, Hem bir Karadenizli olarak; hem de Duster'a karşı duyduğum merak yüzünden merakla bekliyorum. Bu arada Ordu'lu olduğumu söylemeden geçemedim. Keyifli yolculuklar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri