Arama sonuçlarınız

1. Dj

Satılık Ford Focus 1.6 Tdcİ Otomatik 28000 Tl Hasar Kayıtsız

Hayırlı satışlar araç modeli km ve boyası hakında bilgi verirseniz sevinirim :)

2. Dj

Defender 90 ve 110 luk YARDIM

Ynt: Defender 90 ve 110 luk YARDIM Aradaki Fark Bukadarcık ;D ;D
  3. Dj

defender dizel mi benzinlimi

Ynt: defender dizel mi benzinlimi Bence çalışıtırmadan kaputu açmadan el sürmeden ancak kokusundan anlarsın ;D ;D

4. Dj

87 Defender'ın 87 model anahtarlığı...

Ynt: 87 Defender'ın 87 model anahtarlığı... Selam bende 94 model vardı 144 numara kapı kaput aklınıza gelecek herparçada aynı numrayı yapıştırmışlardı tahminen araç dışardan parça hali geliyordu parçaları karışmasın diye yapmışlardır yinede yorum sizde ;D
  5. Dj

Defender öldü, ruhu şadolsun :)

Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :) bu model bizi pek ilgilendirmiyecek belki 10 yıl sonra belli eder önce kendini kanıtlamalı sonrada ucuzlamalı :))))))))

6. Dj

Satılık 92 model 110 defender ambulans.

Ynt: Satılık 92 model 110 defender ambulans. Hayırlı Satışlar

7. Dj

defender satış

Ynt: defender satış Takip
  8. Dj

DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Ynt: DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. Selam Araç Gerçekten Çok Güzel Ama 80 TL Daha Masraf Edip Bi Direksiyon Almalıydı Değilmi ;D ;D ;D
  9. Dj

DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Ynt: DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. Selam Yaw Barış Bu Araç 1987 Değilmiydi :D

10. Dj

orjinal cj5 satıyorum

Ynt: orjinal cj5 satıyorum çok dedaylı olmuş bu ilan görünce bi hoş oldum :))))))

11. Dj

Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü Selam arkadaşlar valla unutmuşum bu konuyu :) zaten arabayı sattım sonunda 2ay oldu Parça Yakıtta pek fark etmedi sadece rolantide çok rahat çalışıyordu kedi horlaması gibi :) başka bi işe yaradığını sanmıyorum ama iyi bi usta orjinal değerlerde subap...
  12. Dj

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza Hoşgeldiniz Üye Olmak İçin Arabamı Almak Gerekiyor Bi Çok Arkadaş Dışardan Takip Edip Araç Aldıktan Sonra Üye Oluyor Bence Üye Olmak İçin Hiçbişey Almaya Gerek Yok ;D

13. Dj

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Adamlar Almak İstiyor Ama Paraları Başka Arabada Yatıyor Ne Yapsınlar Denemekte Fayda Var Bence :D
  14. Dj

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Selam Bu Arkadaş Banada Teklifte Bulunmuştu Ben % Bin İstemiştim Ondan ;D Bana Gülmüştü Sadece Ama Montlarımız Aynıymış ;D ;D Bu Motordan Bizim PaşalıArap(Okan) da Var Oda Satıp Defender Alacaktı Ne Yaptı Hİç Haberim Yok
  15. Dj

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Çok Şükkürler Olsun İyi Gidiyor Çalışıyorum Sezon Açıldı Salı Günü İtibarile Herakşam Turlar Başladı Defender Takip Ediyorum Uzaktan 4 Ay Sonra Alacam Yine Şeytan Dürtüyor O Zamana Kadar Motor Alırım Belki Kısmet Zaman Ne Gösterecek Bakalım :)

16. Dj

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Selam Nasılsınız :) Burası Muhabet Yerimiz Olsun Araç Satılsada Burada Takılalım BEnce. 6 Sayfa OLdu Kısa Zamanda Görende Yıllardır Bu Konu Açılmış Zaneder ;D ;D ;D
  17. Dj

Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum Kimden Öğrenmek İstiyorsun ????
  18. Dj

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya Benide Teknik Eleman Olarak Yanınıza Alın İki Aracın Muavini Olurum ;D ;D ;D

19. Dj

MKE'den satılık Landroverler

Ynt: MKE'den satılık Landroverler Selam Hurdalar Satılmadan Yeni Siparişler Verilmiş Bile http://www.otokar.com.tr/tr/basin_odasi/p_haber_detay.aspx?haber=186
  20. Dj

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel Benim Tanıdığım Servisçiler Var Onlar Hep Kullanıyorlar Zaten Avrupadan Gelen Yakıt Rahat Ol ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri