Arama sonuçlarınız

1. K

İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011

Ynt: İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011 Merhabaaaaa, Vallahi ne söyliyeceğimi bilemiyorum artık,Burnumuzun dibinde olup da,gitmeyi aklımıza getirmediğimiz yerleri,bize tanıtmaya devam ediyosunuz..Allah kısmet etse de peşinize takılabilsem diyorum::...Sevgiyle,teşekkürlerimi iletmek...

2. K

İznik Buluşması

Ynt: İznik Buluşması Sevgili Haldun ve Emel ve tabii diğer Gezenbilir dostları, Katılamadığım İznik gezisini bikaç hafta önce kısa da olsa yapmış biri olarak,herbirinizin ne kadar iyi vakit geçirdiğini tahmin edebiliyorum.Resimler de tekrar yaşamış oldum İznik ve çevresini...Bu yüzden...
  3. K

Mudanya Gezimiz ve Yılbaşı Coşkusu

Ynt: Mudanya Gezimiz ve Yılbaşı Coşkusu Birkaç tane de benden yılbaşı görüntüsü:)

4. K

Mudanya Gezimiz ve Yılbaşı Coşkusu

Ynt: Mudanya Gezimiz ve Yılbaşı Coşkusu Sevgili Celal bey ve Perihan hanım Canım arkadaşlarım,sizlerle beraber bu güzel geceleri yaşamış olmak dostluğu,samimiyeti paylaşmış olmak..Resimlerde tekrarlandı gibi oldu şu anda,içimi ısıttı şu soğuk günlerde.Ne mutlu bana ki Mudanya gibi bol...
  5. K

Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Merhabalarr, Oğlunuzu ayrıca tebrik eder,yeni gezi bilgilerinizi merakla bekleriz :D :D :D Her 2nizde Özlendinizzzzzzzzz................

6. K

İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sevgili Karagözlers, Nasıl vazgeçebilirim ki?sadece biraz akışa bırakmış gibiyim..Geldiğiniz zaman mutlaka görüşelim.Sevgi selamlarrr....

7. K

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) İyi akşamlar sevgili Gezenbilir dostları, Bilindiği üzere,kolaydır pis olmak,işine gelir insanlığın.Zordur temiz yaşamak.Güç ister,emek ister en önemlisi sevgi ve saygı ister.Ben bu( ne yazık ki insan demek zorunda olduğumuz )...
  8. K

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sevgili arkadaşlarım, Resimlere eklemeler yaparım demiştim ama o kadar titizlikle ve ayrıntılı görüntüler yakalamışsınız ki....Biliyosunuz bu işiiiii ;) :) Gerçekten kutluyor ve bu gezilerimizin devamını diliyorum.Her 2nizide öpüyor bu...
  9. K

Bolu Dağları,Abant Kuzey Zirvelerinde kamp/2.20.Eylül.2009

Ynt: Bolu Dağları,Abant Kuzey Zirvelerinde kamp/2.20.Eylül.2009 Sizi tanımasam,kartpostaldan yollanmış resimler diyeceğim))))))))) Muhteşem manzaralar bunlar..Bolu'ya bir gezi vacib oldu gibi sanki.Nasılsa Kenan bey davet etti sayılır:))Haydi Sevgili Moderatörler iş başınaaaaa:)))))

10. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Merhabalarrr, Trilye gerçekten çok güzeldi.Kısmet olsaydı da beraber olabilseydik.Ama biraz daha kalın Mudanya'da,nasılsa güneşte var artık.Ben döner dönmez yapalım bir program..Sevgi selamlar....

11. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Sayın karagozlers, Tabii ki çok haklısınız,bende istemedim araçların orada olmasını ama kısıtlı vakit içersinde bekleme şansımız olamadı..
  12. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Daha fazlasını görmek istiyenleri Mudanya'ya bekleriz.Hazır Celal Bey ve sevgili eşleride buradayken:):):)

13. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Tarih olmuş eski yapılar ve zaytinyağ ve zeytin :)
  14. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Trilye meydanı,marina ve iç kısımdaki hediyelik eşya mağazaları.....
  15. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Merhaba tüm Gezenbilir'ciler, Celal bey,Mudanya demişken aklıma geldi birden. Ve sizlere, Mudanya civarında gezilebilecek yerlerden birkaç örnek vermek istedim.Mudanya bildiğiniz gibi Bursa'nın şirin bir sahil...

16. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm Gezenbilir'cilere teşekkürlerimi iletip,yarın karşılıyacağımız Yeni Yılın mutluluk sağlık ve Karavansızlara (Bende dahil) hayırlı karavanlar getirmesini diliyorum.YENİYILINIZ Kutlu olsunn :)
  17. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim İlhan bey, Hoş buldum.. Burada birbirimizi tanımadan,paylaşmamıza sebep olan moderatörlerimize de bu vesile ile teşekkür etmek istedim,sağolsunlar...
  18. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Ümit bey ve Rıfat bey, Hoşgeldin'lerinize teşekkürlerimi iletiyorum...

19. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Vural Bey, Gezenbilirde gezinmeye çalışan arkadaşlardan biri olarak bende size,hoşgeldiniz ve yeni karavanınız içinde hayırlı uğurlu tabanı yere basan cinsinden olsun diyorum..Keyifli gezilere.....
  20. K

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Merhaba Celal bey, Uzun zaman ve emek isteyen bu zor uğraş,kaleme bir çırpıda ne kadar kolay yazılıyor..Ben bu uğraşıda geçen zamanı,canlı olarak sizden dinlemiş biri olarak,kendimi şanslı ve mutlu hissediyor, sizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri