Arama sonuçlarınız

1. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

araç satılmıştır.başka bir terranoda görüşmek üzere...

2. T

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar.geçen sene bu zamanlarda aldığım aracımı çok üzülerek satmak durumunda kaldım.yeni bir iş yeri açmam gerekiyor.biraz nakit desteği ihtiyacından dolayı aslanparçasından ayrılmak zorundayım.aracım 169.000km de orjinaldir.geçmiş sayfalarda aracımın konusu...
  3. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey sayın sakyüz. mesajımda zaten servise götürdüğümü ve alt takımın sağlam problemsiz olduğunu söylediklerini yazmıştım.dikkatinizden kaçmış olabilir.ben sayın melrock da bu aracın kullanıcısı olduğundan nacize tecrübesini dinlemek istedim. ben yetkili...

4. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey sayın melrock. belki barlara çok ihtiyaç duymayabiliriz ama bence bu araca acayip derecede yakıştığına bütünleştiğine inanıyorum. benim çok hoşuma gidiyor. o yüzden bütçem uygun hale geldiğinde ilk işim çıkma bulmak veya yeni bir tane taktırmak. sonuçta...
  5. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey sayın melrock aracınız 2004 ve üzeri model ise tavanda taşıyıcı bulunmuyor. 2004 ilk çıkan serilerinde ve 2004 altındaki modellerde mevcut. çıkma olarak orjinal tavan taşıyıcı barlarını bulabilirsiniz.aksesuarcılarda yenileride mevcut. malum internet...

6. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arkadaşlar tekrar merhaba. malum yaz geldi klima çalışmaya artık başlayacak. klimamda yeterli soğukluğu alamıyordum.araştırdım polen filtresinin değişmesi veya temizlenmesi gerektiğini okudum.ayrıca gaz kontrolü vb. öncelikle polen filtresini 15.000 km de...

7. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey araç içi plastik aksamlarından trimden ses gelen tıkırtı yada gıcırtı biçimde duyup da rahasız olanlara bir önerim var. slikon sprey isimli bir ürün. çok çeşitli markalar mevcut.koltuklarımdan dahi en ufak yol bozukluğunda çeşitli sesler geliyor ve beni...
  8. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey son durumu bildireceğim demiştim...bugün mazot ışığım yandı..toplam 625 km yol yapmışım.ful depo ile yukarıdaki alıntı yaptığım karışık kullanım stili ile. kısacası bu şekilde 0,40 kuruş yakmışım. sakin olsam 0,30-0,35 de kalırdım bence lakin yine de...
  9. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Herkese iyi pazarlar dilerim. Sunroof problemimi çözdüm sizinlede paylaşmak istedim.yabancı forumlarda bu durum ile ilgili bir yazı okudum ve başladım işe koyulmaya.önce yanınızda kontak spreyi,wd40 sprey, bir parça bez, ve düz ağızlı tornavida yeterli...

10. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arkadaşlar bu arada sunroofda bir sıkıntı oluştu. alırken kontrol ettiğimde oldukça hızlı ve güzel biçimde açılıyordu.bugün açmak istediğimde sıkışıp yarıda durdu., şimdi açma düğmesne basılı tutuyorum ama sanki bir şey sıkıştırıyormuş gibi olup duruyor...

11. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey hoş buldum :) çok teşekkür ederim. bu araçlardan izmirde nedense hemen hemen hiç görmüyorum.büyük ihtimalle 2. araç olarak garajlarda duruyor diye düşünüyorum. albenisi keyfi oldukça yüksek. sadece ş.içi -ş.dışı- otoban- 300 km daha net tanımam için...
  12. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bu araçlardan korkan kişiler oldukça fazla.o şu bu derken gözleri korkuyor.tabi birazda iyi kullanılmış bakımları aksatılmadan yapılmış bir araç bulmak şans meselesi.çoğu zaman param oldu araç bulamadım kafama...

13. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey amin Allah herkese daha iyisini nasip etsin.kasko yapıcam zaten fiyat araştırıyorum. toplam yol mesafesi: 895 km. araca konulan yakıt: 65 litre. kayseri opet eurodiesel litre fiyatı:3,770 tl. depo fulleme toplam:245,50tl mesafe zamanı: 11,5 saat. toplam...
  14. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben mesut.izmir de yaşıyorum. 2004 nissan terrano 3.0 di sahibiyim.aranızda olmaktan mutluyum.yardıma ve yardım almaya hazırım. :)
  15. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey merhaba arkadaşlar.2 gündür bende 2004 terrano 3.0 di sahibiyim.önceden üye olmama rağmen sadece takipteydim.uzun araştırmalar ve beklemeler sonunda aracımı buldum ve teslim aldım.artık konulara katılım yapmanın vakti geldi diye düşündüm.sayenizde...

16. T

Terrano Mu Parçalıyorum

Ynt: Terrano Mu Parçalıyorum merhaba. sağ arka alt stop grubu ve ön cam fitilleriyle birlikte mevcutmudur. fiyatlarını mesaj atabilirmisiniz. saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR