Arama sonuçlarınız

1. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Tren Kart kullanmadım ama çeşitli forumlarda bu kart ile ilgili duyduğum en büyük sıkıntı; bir yolculuk bitmeden, diğeri için rezervasyon yapamıyor olmanız. Bir de Yataklı Tren Karttan bahsetmişsin. Bütün trenlerde yataklı vagon bulunmaz. Hatta yataklı vagonlu tren...

2. redbull34

Interrail Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme

Ynt: Interrail Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme Güzel ve bir o kadar da faydalı bir çalışma olmuş. Emeğiniz ve özeniniz için teşekkür ederim.
  3. redbull34

İzmir - Kars

Ynt: İzmir - Kars Tren yolculukları sevenler için Doğu Ekspresi ile yolculuk hep arzulanan bir hattır. Karlı bir mevsimde yapılacak bir seyahatin, zihinlerdeki “Doğu” tablosunu tamamlayacağını düşünmekteyim. Ben uzunca zamandır arzuladığım bu seyahate, yeterli bir zaman dilimi yaratamadığımdan...

4. redbull34

Tren Sizi Çağırıyor !

Bayram yaklaşıyor ve hiçte azımsamayacak bir tatil gün sayısı ile. Eğer planlı programlı değilseniz ve işleri birazda son dakikaya bırakmak zorunda kalanlardansınız. Başladınız araştırmaya ; büyük gazetelerin seyahat eklerinin “Bu mevsimde orasının en güzel zamanıdır, mayolarınızı yanınıza...
  5. redbull34

Aizanoi Antik Kenti

Ynt: Aizanoi Antik Kenti Aizanoi Antik Kentine gittiğimde gerçekten çok şaşırmıştım. Daha önce gidenlerin deneyimlerini okumuş, fotoğrafları incelemiştim ama bu kadar etkileyeci bir yer olarak hayal etmemiştim. Sizi böylesi düşüncelere iten Kütahya'da olmanız da önemli rol oynamakta. Sonuçta ne...

6. redbull34

Demiryolu Sevdalılarına ve Ulaşımda Alternatif Arayanlara

Ynt: Demiryolu Sevdalılarına ve Ulaşımda Alternatif Arayanlara Sen de yakından takip etmişsindir, zamanında kapanan hatları, şu an yenileme çalışmalarından dolayı idarenin ifadesiyle geçici hizmet dışı hatları. Akibetleri meçhul Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ları... Bir taraftan da açıklanan proje...

7. redbull34

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? Bülent Bey, Kış için oldukça imrendirici bir yolculuk. Keşke hafta içi imkanım olsaydı. İnananın hiç düşünmeden orada olmak isterdim. Size/sizlere şimdiden iyi yolculuklar temennilerimle. Selim Kızılboğa
  8. redbull34

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? Ben şahsen yaptığım gezilerde olabildiğince demiryolunu kullanıyorum. En son olarak İstanbul-Edirne hattını kullandım. Tren ile seyahat benim için yalnızca ulaşım aracı değil. Demiryolu kültürüne meraklı olmamdan dolayı gezilerimim ana...
  9. redbull34

Urbex / Urban Exploration

Ynt: Urbex / Urban Exploration Çağrı senin bloğu takip ettiğimden beri gittiğim şehirlerde kimi mekanlara daha farklı bakıyorum. Edirne gezimde gördüğüm kimi yerler oldu zaten sen de benden kısa bir süre sonra Edirne'ye gittin. Bayramda gitmeyi planladığım yerler var gözüme çarpan noktalar...

10. redbull34

Demiryolu Sevdalılarına ve Ulaşımda Alternatif Arayanlara

Yol yenilemeleri yapılan Konya-İzmir-Konya hattına Konya Mavi Treni adlı yeni bir tren sefere konuluyor. Her iki ilden saat 20.00’de kalkacak tren İzmir-Manisa-Uşak-Afyon ve Konya güzergahını izleyecek. Tren klimalı 4 pulman, 1 kuşetli, 1 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluşuyor. . Konya Mavi...

11. redbull34

LİKYA YOLU GÜNCESİ..

Ynt: LİKYA YOLU GÜNCESİ.. selimkizilboga@hotmail.com teşekkür ederim.
  12. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Sana şimdiden mutluluklar dilerim. Blogunda ve burada trenle gezi yapmak isteyenler için ufuk açıcı paylaşımlarda bulundun. Başka projelerde olacak paylaşımlarını şahsım adına bekliyorum. "Trenle Türkiye turunu noktalıyorum" oldukça iddaalı bence ara veriyorum...

13. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu İşin diğer bir yanı var. Şimdi ben Edirne ile izlenimlerini dilim döncüğünce yazıp insanlarla paylaşacağım ve şöyle bir durum olacak. Ey insanlar sana bu trenleri anlatıyorum ama sen hevesleneyim deme çünkü artık yoklar. Anlattıklarım deneyim değil anı olacak. Benim...
  14. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Az önce garı aradım. Trakya Bölgesel Treni seferlerinde herhangi bir değişiklik var mı diye sordum aldığım yanıt üzgünüm ki " Çok büyük bir değişiklik var, süresiz olarak iptal edildi" oldu.
  15. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Cumartesi bilet aldığımda herhangi bir duyuru yoktu. Birçok kişi normal olarak Gidiş-Dönüş alıyordu. Edirne'de şehir durağında (herhangi bir görevli yok) cama yol çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin Cuma-Cumartesi-Pazar olacağı yazıyordu. Sirkeci'de ise malum...

16. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Hafta sonu Edirne'deydim. Oradan Uzunköprü'ye geçtim. Dönüşte Sirkeci Garında kötü haberi heryere asmışlardı. " İstanbul-Çerkezköy arasında yapılan çalışma nedeniyle 19 Mart 2012 tarihinden itibaren Trakya Bölgesel Tren seferleri iptal edilmiştir." Vatana millete...
  17. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Hafta sonu arada bir uğradım Üsküdar’daki sahafın raflarına göz gezdirirken bir kitap dikkatimi çekti.“Mutluyum Demiryolcuyum” yazarı Akhan Hilmi Çamurdan ilk önce herhalde demiryolu emeklisin anı kitabı diye düşündüm. Fiyatı da 2 TL olunca almakta fazlaca tereddüt...
  18. redbull34

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Benim de planlarımda Manisa var daha doğrusu Balıkesir-Manisa var. Tarih olarak 20-23 Nisan olarak planlıyorum. Bu geziden önce 24 Mart gibi Edirne (Banliyo harici Sirkeci'den hiç hareket etmedim) istiyorum ama zor gözüküyor.

19. redbull34

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Tren saatlerinin ilginçliğine örnek vermek istiyorum; Birkaç hafta önce Sirkeci Garı'na uğradım, panoda bölgesel tren saatlerini inceledim. Edirne'ye sabah en erken nasıl ulaşırım derdindeyim. 07:30 Sirkeci-Uzunköprü treni var Edirne duruşu gözükmemekte...
  20. redbull34

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Begendim dogrusu. Hava da oldukca iyiydi (Gecen haftalar gore). Baskent`le gitmistim. Garda protesto gosterisi vardi. Gazeteciler,hararetli kalabalik, yogun ilgi sevindim yerel basin oldukca duyarli diye Ertesi gun Radikal Gazetesini okuyunca durumu anladim, megerse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR