Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?
Geçen sene bir alt kademeden ödedim yine bile %5 nerdeyse iki katına geldi bu sene 2. alt dilimden ödenmesi için birz bastırmak gerekicek heralde vergi dairesinde.
Paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar 1999-2001 model arası bu iki aracı off road için düşünüyorum yorumlarınızı alabilirmiyim?
Not: Patfinder orta kilt ve ön kilit ekleyebilirsem astarı yüzünü geçmez ise Patrol ile karşılaştırıyorum Patrol'de bunlar zaten standart heralde.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Çok güzel vakit geçirilmiş bende siteye yeni üye bir RR sahibi olarak bundan sonraki ilk buluşmaya gelmeyi çok istiyorum.
Ynt: RR 4.0 ile 4.6 karşılaştırma
Slm ben 2000 model 4.0se kullanıcısıyım özellikle 4.0 aramadım fakat bulabildiğim en temiz orjinal araç olduğu için aldım. Aracımda olmayan özellik yok vogue modelinde sadece torpido ve direksiyon rengi farklı.
Bu model ve tür araçlarda aracın nasıl...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selam Ben Engin ÜRGÜPLÜ 35 yaşındayım ahşap lamine parke ithalatı yapmaktayım.
Daha önceki hobilerim arasında motor sporların'dan Drag yarışı ile uzun yıllar amatör olarak uraştım güzel senelerdi şimdi birazdaha gezip görme yeni yerler keşvetmek tabi motor...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Slm ben Engin ÜRGÜPLÜ 34 yaşındayım ahşap lamine parke ithalatı yapıyorum evli ve birde baba olmak üzereyim.
Uzun yıllar motor sporları ile amatör olarak ilgilendim özellikle Drag yarışları ile çok güzel senelerdi artık biraz daha doğaya yönelik gezip...