Arama sonuçlarınız

1. freebird

Bisiklet İzmir Grubu

Ynt: Bisiklet İzmir Grubu Merhaba, İnsanlar sosyal medya ve gruplar aracılığıyla ortak zevklerinde buluşuyorlar fakat bu biraz dağınık olunca takip etmek ve etkinliğe dahil olabilmek güçleşebiliyor. Benim facebook account um olmadığı için bu olay benim için daha da zor oluyor maalesef :)...

2. freebird

Bisiklet İzmir Grubu

Ynt: Bisiklet İzmir Grubu Merhaba, İzmir'deki o grupların bazılarını duydum ,bu site için yorum yapmıştım..
  3. freebird

Bisiklet İzmir Grubu

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ,münferit girişimler dışında İzmir'de herhangi bir aktivite vs yok ,aslında bu başlık altında gruplar oluşturulmamış ve dağınık, yoksa ben mi göremedim? İzmir için kullanıcıların aktivite düzenleme,grup oluşturma durumları olabilir mi? Ya da konu hakkında başka bir...

4. freebird

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım 1.9 DDİS leri isi geregi agir sartlarda kullananlar var,tas ocaklari,maden ocaklari,santiyeker vs..haliyle araclar yipraniyor,diger yandan da asfalt agirlikli hassas,temiz kullanicilar da "az da olsa benim gibi" mevcut.Aracin bakimi,ekstralari,arize...
  5. freebird

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım 1000 km de değişen bir V kayışı hiç bir araç için mümkün değildir,Kullanım durumu ve şartlarına göre 50-60.000 km ya da 5 yıl bir ömrü vardır,ayrıca değişim maliyeti de 600-1000TL civarında değişir(kayışın temasta bulunduğu gergi rulmanları da...

6. freebird

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Yokohoma Geolander AT-S 225/65/17 secenegi de var.1Yildir İzmir'de kullaniyorum ,hicbir problem yasamadim cok memnunum.Daha onceki lastigim Birudgestone Dueller HT idi,fakat sadece asfalt lastigi olmakla beraber zamanla cok sertlesip donuslerde ses...

7. freebird

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Merhaba, Orj akusu 95 amper degildir, benim gecen sene degistirdigim aku asagidaki linkte,ayrica goruslerimi de belirttim.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94360.msg1223949#msg1223949
  8. freebird

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Evet sistem dusuk voltaji sistemde (ozellikle ABS ve ESP) guvenlik tehditi olarak algiladigindan Amperaj ve Volt duzeldiginde yani yeni bir aku takildiginda uyari siliniyor,basima iki kez geldi...
  9. freebird

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Merhaba hayirli olsun araciniz,Esp yi off yapmak icin dugmeye 7-8 saniye kadar basili tutmak gerekiyor ve yanlis hatirlamiyorsam 50 km hizin altinda komut aliyordu,yetkili servise de sorabilirsiniz...Bu araclarda LSD diff oldugundan...

10. freebird

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Biraz Gec yanit olacak ama kusura bakma :) ESPnin arazide kullanimina dair cok fazla gorus ve fikir var ama ben olaya soyle yakladiyorum; Agir arazi sartlari haricinde Esp yi off yapmamali ,mantiken de agir devirli arazi modunda...

11. freebird

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Merhaba, Evet 2006 larda esp olmamasi "on road" suruslerde genel anlamda bir eksiklik sayilabilir ama off road acisindan cok fazla dezavantaj olacagini dusunmuyorum.Kaldi ki Esp sistemi 4HL pozisyonunda kendini otomatikman off yapiyor..
  12. freebird

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Neden olmasin? :) Denge bilezikleri de her yere takildilar, voleyi vurduktan sonra bir ise yaramaz oldugu kanitlandi.Kan emiciler,ganimetlerini sindirmekle mesgulken yeni bir innovasyon planlari icindelerdir eminim..

13. freebird

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Merhaba, Sistemin "sozde" calisma prensibi geregi gereksinim duyulan manyetik etkinin beygir gucu ve motor hacmi ile alakasinin direk degil dolayisiyla alakasi oldugunu dusunuyorum.Soyle ki yuksek hacimli motorlarda gereksinim duyulan yakitin...
  14. freebird

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Yani İse yaramadigini biz ispatlayacagiz .. :-) bu da iyimis.Yuzsuzlugun bu kadari
  15. freebird

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Su an Radyo kanallarinda tanitilan cihazi neredeyse almayani dovuyorlar fiyati 25-30.-TL civari .Sizin bahsettiginiz cihaz kac Tl? Dedigim gibi 2 yil once 800.-TL idi.Bu konudaki fikriniz nedir,neden bu duruma geldi dersiniz?

16. freebird

2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur?

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur? Gecmis olsun :) Her serde bir hayir vardir sozu bir kez daha dogrulanmis... Bahsettigim Vartayi ben de 2 gun once taktirdim,psikolojik midir bilemiyorum ama arabanin cekisi cok bariz artti bir bir doping oldu gibi geldi bana..
  17. freebird

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Peşinen söylemek isterim ki burada paylaştığım düşünceler şahsi fikirlerimdir ve sadece beni bağlar, direk olarak bir kişi, ürün ya da konu üzerine yapılmış yorum değildir.Bu bağlamda ; Ben kişilik olarak oldukça sorgulamacı bir yapıya sahibim...
  18. freebird

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Birsey sormak istiyorum; Bu aletin su anda araclarda konumlandirildigi yer ile bir akaryakit pompasinin tabanca hortumuna takilmasi arasinda bir fark var midir? Diger bir deyisle Molekul akisi "motor ustunde silindire girmeden duzenlenmesiyle"...

19. freebird

Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ?

Ynt: Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ? Dueler H/T ler zaten üzerlerindeki orj lastikler ve ben tepe tepe kullandıktan sonra ," aşırı sertleştiği ve özelliklerini yitirmeye başladığı için" aynı ebatta 225/65/17R Yokohama Geolander ATS aldım ve...
  20. freebird

2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur?

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur? Merhaba, Ben de 1.9DDIS aracım için şu günlerde bir arayışa girdim ve uzun araştırmalardan sonra bir karara vardım ve bu bilgileri paylaşmak istedim; Öncelikle bizim "son kasa" diesel ve benzinli araçlarda ,bildiğim kadarıyla da Jimny...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR