Arama sonuçlarınız

1. M

MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011)

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) takip

2. M

28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması etkinliğe katılan tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkürler.bizi onurlandırdınız gerçekten.bir kusurumuz oldu ise lütfen affedin..
  3. M

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! green peace çok uluslu bir STK şimdiyekadar somut hiçbir adımını duymadım ve etkinliğinin ne olduğunu tam olarak ta bilmiyorum açıkçası!green peace konusunda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum!!

4. M

Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ?

Ynt: Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ? trap ve skeet tüfeklerinde yerli markaları mı tercih edersiniz yoksa yabancı markaları mı? avantaj dezavantajları nelerdir? bu konuyla ilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum elimizden geldiğince yardımcı olamaya çalışalım bilgi ve...
  5. M

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar yazılanları okudukça benimde bir dacia alasım geldi!!aracın modifikasyona uyumu nasıl acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan beni aydınlatırsa ve varsa şayet linkleri gönderebilirse çok sevinirim!

6. M

Greenpeace'ten Bilinçsiz Avlanmaya Yeni Kampanya "Kaç Santim"

Ynt: Greenpeace'ten Bilinçsiz Avlanmaya Yeni Kampanya "Kaç Santim" eyvallah üstadım haklısın!!önce terbiye sınırlarını aşıpta daha sonradan alim kesilmende benim garibime gitti!!haklısın dil bilmekle okul okumakla zengin olup fakir olmakla adam olunmuyor!!ama kimseninde adamı değilim yani maşa...

7. M

Ynt: Greenpeace'ten Bilinçsiz Avlanmaya Yeni Kampanya "Kaç Santim" senin seviyen herşeyi açıkça ortaya koyuyor!biz kimmiyiz?biz dünyalıyız bu dünyadan!üzerinde yaşamış olduğun dünyadan!içi boş laflarla kimseyi kandırmaya çalışmayın gerçek doğacı olsaydın insana saygın olurdu bir defa!cahillik...
  8. M

Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları tuğrul bey gerçekten çok şık bir hareket olur!istişareyle herşey mümkün!sizlere de bu yakışır!lütfen arkadaşlarla konuyu paylaşıp bize bilgi verirseniz çok seviniriz!
  9. M

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları nacizane fikrim affınıza sığınaraktan sormak istiyorum!21-22 mayısta yapılacak etkinlikle çukurova grubunun 7-8 mayıs tarihlerindeki etkinliği birleştirme gibi birşey olabilir mi acaba?sorumlu arkadaşlar irtibata...

10. M

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları arkadaşlar olabilir kayıtlı olmuş olmamış kulüp olmuş dernek olmuş kimseye bir zararı yok!arkadaşlar sağolsunlar bir etkinlik düzenlemeye çalışıyorlar bizde elimizden geldiği kadarıyla onlara destek olalım!başka zamanda...

11. M

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! amaçları ne üstadım?
  12. M

Gezegenine Sahip Çık, Çevrene Sahip Çık

Ynt: Gezegenine Sahip Çık, Çevrene Sahip Çık pardon ama ne yapmış green peace?

13. M

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! şu zamana kadar green peace ne yaptı?somut örneklerini gösterebilecek arkadaş var mı?kusura bakmayın en gereksiz sivl dayanışma örgütü!!!bastırın parayı istediğiniz şeyi protesto etsinler!!şu vatana 1 tl katkısı var mı acaba green peace in?nükleer i savunduğumdan değil...
  14. M

Ynt: Greenpeace'ten Bilinçsiz Avlanmaya Yeni Kampanya "Kaç Santim" öncelikle merhabalar!!bahsettiğiniz balık boyları amatör balıkçılara mı hitaben yoksa profesyonellere mi? bence siz bu balık boyuna fazla takmayın gırgır trol ağ dır bu tür avlanma tekniklerini boykot etseniz!bu konuyu açan...
  15. M

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları Tork Tarsus Off-Road Kulübü DUYURU 7-8 mayısta TARSUS ta yapılacagı duyurulan off-road etkinliklerinin tarsus off-road T.O.R.K. KULÜBÜYLE bir baglantısı yoktur. bize gönül vermiş tüm dostlara duyurulur. adımızı...

16. M

Bmw x5 -Cayenne - Q7 ile offroad yapılırsa ne olur ??? :D:D

Ynt: Bmw x5 -Cayenne - Q7 ile offroad yapılırsa ne olur ??? :D:D q7 den bence çok güzel arazi canavarı çıkar!!yada kilit sistemini alıp herhangi bir araçta uygulamak daha mantıklı olur!araç asfalta göre dizayn edilmiş ama arazi versiyonunu hazırlayacak usta ve servis bulmak imkansız!nerdeyse...
  17. M

satılık lerado

Ynt: satılık lerado kilit var mı araçta?ön veya arka?gerçi bu fiyata kilitli araç ancak rüyadır ama..
  18. M

satılık lerado

Ynt: satılık lerado donanım ve özelliklerden bahsedermisiniz?

19. M

ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum

Ynt: ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum arkadaşlar ciddi manada ingilizce bilginiz yoksa ebay den alış veriş biraz sıkıntılı olur!!çeviri programlarına güvenmeyin!!evet bazı şeyler bayağı bir ucuza geliyor ama elinize ulaşmadığı zaman feed back te sıkıntı oluyor!süre...
  20. M

satılık lerado

Ynt: satılık lerado fiyat nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı