Arama sonuçlarınız

1. mimarimiz

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları gecen gün gördüm bu aracı arac kullanırken cok inceleyemedim ama sanırım 4x4 bir tır ancak bir kac da foto arakdan cekebildim. duruyorken çekebilseydim cok iyi olacaktı..

2. mimarimiz

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

normalde defenderları pek sevmem ama bu harika olmuş ne sade ne abartılı tam kıvamında olmuş..
  3. mimarimiz

samurai uzun kısa model yardım

Ynt: samurai uzun kısa model yardım Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için. Vakit sıkıntısı ve bilgi azlığı nedeniyle uzun sase den vaz geçtim 2004 jimnny ile 97-98 üzerinde çalışılmış yükseltme hardtop vinç vs yapılmış samurai ler arasında gidip geliyorum.

4. mimarimiz

Ynt: samurai uzun kısa model yardım suzukisi olanlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim..
  5. mimarimiz

Karadeniz Gezisi İçin 5 Ay Önceden Hazırlık

Ynt: Karadeniz Gezisi İçin 5 Ay Önceden Hazırlık güzel bir yolculuk planı. takipteyim.

6. mimarimiz

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar Çok faydalandigim bir yazı. Teşekkürler

7. mimarimiz

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? yavuz bey dediginiz gibi olsun ikiside aynı olsun fakat yinede biri teklikeli biri tehlikesiz..
  8. mimarimiz

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? yavuz bey ikiside aynı degil tencerede su ısınıyor ve sisteme dagılıyor ve sistemde buyuk bir basınc söz konusu ve dahası tencereden cıkan basınc hem gidiş hattından hem gelis hattından cıkmaya calısacaktır yanı arada hangi pompayı koysanızda...
  9. mimarimiz

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Tencere sisteminin aynısı demek doğru olmaz bu sistem kombi Lerde olan sistem mantığında ve basınç tehlikesi yok Sanırım tencere de basıncın gücü ile pompa ya enerji sağlanmak istenildi ama basınc bı faciaya sebep ola bilir hem sıcak hem...

10. mimarimiz

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? sistem sekildeki gibi tamamen kapalı olmalıdır. boylelikle sistemdeki su azalmaz.(umarım resmi ekleyebilmişimdir) resistan ise resimdeki gibi dairesel olursa kabın içine rahat girer ve daha fazla verim alınır. kapalı olan sistemin içine su...

11. mimarimiz

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? merhaba aranızda yeni sayılırım kamp tecrubem yok ama kamp ateşini cadıra tasımak deyince konu ilgimi cekti bende birseyler yazayım dedim. bence alumınyumdan yapılan sistem anlık ısı verip tahmini 20-30 dk sonra sahip oldugu enerjinin büyük...
  12. mimarimiz

samurai için yardım.

Ynt: samurai için yardım. herkese merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve uzun zamandır samurai hastasıyım ve almayı düşünüyorum fakat 2. el ilanlarında binek araclardaki gibi bir model fiyat çizelgesi yok. 92 model araca da 98 model aracada aynı fiyatı istieyebiliyorlar. insanın...

13. mimarimiz

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba Ben Emrullah izmitte yaşıyorum mimarım kendi işyerim var proje işleri yapıyorum. henüz bir off-road aracım yok. en kısa zamanda bir tane almak istiyorum..
  14. mimarimiz

herkese merhaba site kuralları geregi önce kendımı tanıtmak gerekiyor fakat o bölümü bulamadım. baya bi sorum var sorulardan önce burda kendimi tanıtayım ismim emrullah izmit te yaşıyorum yaş 28 oldu mimarım izmitte kendi iş yerim var proje işleri yapıyorum. uzun zamandır siteyi takip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri