Arama sonuçlarınız

1. S

Garmin Cihazlar Açik Kaynakli Haritalar: Openstreetmap, Opencyclemap,....

Slm, Garmin cihazlar için harita yüklemek nasil mi ? : yasal olarak satin almaniz gerekiyor. :(((((((((((((( Garmin ürünleri " made in USA " ofisleri ise Isvriçede, Garmin amçamiz ürettigi cihazlara ID numaralari çakmakta ( kimlik numaralari gibi ) söyle soÿleyeyim telefonlarda imei numarasi...

2. S

Garmin Etrex 30'e Harita Yükleme Hakkında

Ynt: Garmin Etrex 30'e Harita Yükleme Hakkında Slm, Garmin cihazlar için harita yüklemek nasil mi ? : yasal olarak satin almaniz gerekiyor. :(((((((((((((( Garmin ürünleri " made in USA " ofisleri ise Isvriçede, Garmin amçamiz ürettigi cihazlara ID numaralari çakmakta ( kimlik numaralari...
  3. S

Likya yolu online rotalar

Ynt: Likya yolu online rotalar slm, Pusula, haritadan ve topografik gps'ten şaşma derim...

4. S

likya yoluyla ilgili bir soru

Ynt: likya yoluyla ilgili bir soru Selam , Lykia yolunun ilk yarisini yaptim asiri siçak olmasina ragmen su ihtiyaclarini fazla almaktan çekinmeyin sakin !!! : Gökceören Phellos AntiPhellos Kas arasi 6 litre su tükettim oradan pay biçin arkadaslarima tembih etmeme ragmen hafife aldilar...
  5. S

MSR Multifuel Whisperlite Yakıtı Hakkında

Merhabalar, MSR Whisperlite multifuel'um avrupada "naphta" fransizcasi "naphte" kullaniyorum koku yapmiyor türkce ismi nedir ? Benzin kullanabilirim ama oda kokuyor . MSR " white gaz " öneriyor ismine turkçede ne olabilir o gazin yada ne önerirsiniz ve nasil bulabilirim antalya...

6. S

Kaçkar Dağları'nda Trekking Zamanları

Selamlar, Kaçkar dağları ve yaylalarını 25 mayis ve 15 haziran 2010 arası bulunmak istiyorum. Doga yürüyüsü için uygun bir zaman mı onu ögrenmek istiyorum ? Saygilar

7. S

Kaçkar Dağları'nda Trekking

Ynt: Kaçkar Dağları'nda Trekking => uygun mevsim Selamlar, Kaçkar dağları ve yaylalarını 25 mayis ve 15 haziran 2010 arası bulunmak istiyorum. Doga yürüyüsü için uygun bir zaman mı onu ögrenmek istiyorum ? Saygilar
  8. S

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ismim Hasan Brüksel'de yasiyorum doga yürüyüsleri ve dalis sevdigim alanlar. Trekking için ve dalis için gittigim ülkeler Eskoçya Isle of Rum adasi, Norveç Sognefjords, Hollanda zeeland , Fransa Vosges ... Tek kusurum : Organize trekleri...
  9. S

Karadeniz' de Nerelerde Dalabiliriz İp Uçlarınız ve Öneriniz Var Mı ?

Merhaba, Karadeniz'de dalis yapmis yada bilgisi olan biriler yardimci olabilir ? Turizm dalis'la ilgili degil sorum, daha ziyade doga ve güzelik olarak nerelerde hem kamp hem dalis yapilabilir ? Saygilar

10. S

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı Linux kullanicilar sag olsun diyelim : açik kaynak kod yazilimlarin gücünü göstermek istedim :)))) Be open source mind. not closed mind ... 1- wget ile bir siteyi lokal bilgisayariniza indirmek isterseniz : wget -rkpE www.siteadresi.com 2- sadece pdf ve jpg ve...

11. S

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı Selamlar, Win$ XP ortaminda bu altaki komutla kitabi indirebilirsiniz, tabi wget indirip c:\windows içine kayit etmek gerekiyor. buradan indirin ve windows dizin içine aktarin : http://users.ugent.be/~bpuype/cgi-bin/fetch.pl?dl=wget/wget.exe daha sonra Baslat-menüsünden...
  12. S

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı : Survival kitabini nasil indirebilirim tek komutla :))) Selam Ufuk ve gezenbilirler kardesler, Bu kitabi indirmenin bir yolu var linux kullananlar için : komutu veriyorum detail isteyenlere sonra açiklama yapabilirim : bir dosya açip içine linux terminal'e girin ve bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR