Arama sonuçlarınız

1. Berk Gülata

Satılık Msr Elixir 2 Çadır Ve Thermarest Trail Pro Large Mat

MSR Elixir 2 kişilik çadır ve şişme Thermarest Trail Pro Large matı 2019'da aldım. Araya pandemi girdiğinden 2 kez kullanma fırsatım oldu. Her ikisinin de herhangi bir hasarı yoktur. Temiz kullandım. Özellikle soğuğa karşı R değeri yüksek ve taşınabilir olduğundan Türkiye'de de bulunmadığından...

2. Berk Gülata

Decathlon Basic Quechua Kamp Sandalyesi Alternatif Önerileri

Zorlamaz bu 90kg lik modelini arkadaşım aldı 2.yildir kampta kullanıyor yamuk zeminlerde. Kol koyma yerine bacağını atar , ağırlık merkezini degistirir tık etmedi sandalye. Fakat mesa eşim sevmedi çünkü beli cok üşüdü ona ayrıca sırtı kapalı migrostan ucuzlarindan aldık. SM-N910C cihazımdan...
  3. Berk Gülata

Decathlon Basic Quechua Kamp Sandalyesi Alternatif Önerileri

Ürün fotosu daha işe yarardı. Link direkt ana sayfayı açıyor. Bildiğim kadarıyla 2 türü vardi 90kg bir de 130 küsur kiloyu kaldirani. İkisi de iş görür ben büyük boyunu kullanıyorum. Kampta nir saatten sonra bir bacağını kolcaga koyup yayık oturanlardansan saglam alet diget migrosta 40tl e...

4. Berk Gülata

Yurt Dışından Posta Ile Alınan Malların Gümrük Vergi̇si̇

Aliexpress'den son aldığım tüm ürünlerde fahiş vergi eklenmişti. Ancak şahsen ücrete gore hesaplandığını düşünmüyorum. Sanki birini oturmuşlar başına keyfine göre yazıyor arkadaş. 0.10 cent'lik saç lastiklerine bile 12-13 tl vergi geldi. Ayrıca tek tek bakıp vergi işlemi de eklenince bazen...
  5. Berk Gülata

Sakincali Ve Toplatilan - Satiştan Cekilen Telsiz

Çok kale alınacağını sanmıyorum. Örneğin 888s taşırken görseler bakan resmi gorevli anlamaz. Keza daha önce parasını verip almış kişi de şu saatten sonra hmmm yasakmış deyip tasimamazlik etmez. En baştan beri bu cihazların programlanabildigi biliniyordu hatta hala satıyorlar GittiGidiyor ve n11...

6. Berk Gülata

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

telsizinde PMR frekansları yüklü olduğu sürece kimse hesap soramaz.... cümlesi teoride doğru. Keza yoldasin ve seni trafik ekipleri çevirdi diyelim elindekinin pmr olduğunu bilen polis zor bulursun, pmr kanallarini çekiyor desen ispat edecek durumun yok. Lisansin olsa dahi yanında telsiz...

7. Berk Gülata

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

Merhaba, Yurtdışında bushcraft olarak adlandırılan bir akım var fakat bunun Türkiye'de uygulanabilirliği ne kadardır merak ediyorum. Özellikle orman kanununa göre orman içinde bir çok işlem yasak ve idari paradan hapis cezasına kadar yaptırımları varmış. Kaynak Belgrad Ormanı Kamp Nasıl...
  8. Berk Gülata

Türkiye'de 4 Mevsim Kamp Için 3 Mevsim Çadır Alınır Mı?

Selamlar, Uzun süredir Husky Baron 3P kullanıyorum. Artık değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat daha hafif, kış kampında da kullanabileceğim muadil çadırları incelediğimde uygun maliyetli alınabilecek bir çadır bulamadım. Vaude, msr, big agnes, husky, hilleberg çadırlara baktım. Fakat Husky Baron'un...
  9. Berk Gülata

30-31 Ağustos Pürenli Yaylası

Torkul'a 2 defa gittim ilki geçen yıl ikincisi bu yıl yaz başı. Kafa dinlemelik pek değil bilginiz olsun. Gidecekseniz de göle yakın ama göl kenarı olmayan yerde kalın derim. Göl çevresinde silah sıkan çok oluyor ve bitmeyen veya bittiğinde bir silah sesi ile tekrar başlayan kurbağa sesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri