Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj5 4200 a
zaten güzel şeylerin pahası fazla olur bunu biliyorum ancak hangi araca yönelsem diye bi fikirlerinizi alayım dedim maşşallah özlü sözler ve deyimlerle dövüyonuz adamı valla :D katılıyorum bencede daha modelli bir araca binmek daha mantıklı daha önce bindim aracı tanırım ama...
Ynt: cj5 4200 a
değilmi günahlarımızın arasına birde cj5 sıkandalı eklemeyelim zaten sürekli binmeyeceğim ama kendime hakim olamam sanıram zevki bambaşka biliyorum çünki o zamn cj yi seve yakıtına katlanır diyelim
merhabalar abilerim kardeşlerim internette cok hoşuma giden bir cj gördüm 4200 cc cok yakışıklı yakıtı fazla biliyorum ama bi zaman binip az yakan bi motor atıp binilir diye düşünüyorum amacım offroad daha önce cj5 e 1800 cc ye lada nissan terrano gibi araçlarım oldu sizce 4200 cj beni çok...