prado

  1. falken

    Lc Prado Yakıt Tüketimleriniz Nelerdir?

    merhaba arkadaşlar. prado düşünen ve almak isteyenler bilgi sahibi olması için yakıt tüketimlerinizi paylaşalım. şehir içi-şehir dışı- ortalama tüketim-ortalama hız bilgilerini lt-100km olarak paylaşalım not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim. aracınızda vinç...


  2. falken

    Lc Prado Araçlarımızda Karşılaştığımız Kronik Sorunları Paylaşalım.

    merhaba arkadaşlar. malum kronik sorunu olmayan araba yok. pradolarda karşılaştığımız kronik sorunları ve çözümleri buradan paylaşalım. not: paylaşırken aracınızın modeli km bilgisi paylaşırsak sevinirim.
  3. G

    Alınık 120 Kasa Lc Prado

    Temiz 120 kasa prado arıyorum tavsiye edebileceğiniz araç varsa paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler
  4. MEDİCUS

    Ankara'da Toyota Prado Için Modifiye Ustası

    Arkadaşlar merhaba, Toyota land cruiser prado 4.0 v6 aracım var,Ankara'da ikamet ediyorum.Araçta bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum.Ön tampon gizli vinç,ön ve arka bull bar,şinorkel,belki 2 inç yükseltme. Sorum şu: Bu işleri layıkıyla yapacak işinin ehli tavsiye edebileceğiniz bir usta varmıdır?
  5. A

    2005 Ve Sonrası, Dizel Prado Arıyorum :)

    Merhaba değerli site takipçileri :) 2005 sonrası yani 5 ileri, dizel, kmsi düşük Prado arayışına bende girdim. Gören, duyan, bilen, satan varsa bilgilendirmesini bekliyorum :) İyi günler.


  6. MEDİCUS

    Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

    Herkese merhaba,2005 prado 4.0 sahibiyim.İki şey soracağım, bilgisi veya önerisi olanlar varsa ,paylaşırlarsa sevinirim. 1- Aracın orta konsoldaki saati neden 12lik sistemde,yani 24lük yapma yöntemi var mı?(örneğin , 3:20 değil de 15:20 yapmak gibi !) 2- Aracın bagajı için zemine uyumlu havuz...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst