KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim için zevkti abi bonus biriktiriyorum böylece ben battığımdada ben yatarım siz çalışırsınız ;D ;D ;D Ama arabalarınıza verdiğim hasarlar için üzgünüm vx80 bu ayarsız ;D
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)
vallahi ben ilk turumu yarışırken attım , tamamen reflekslerle ne kadar gittiyse öyle gititm, fırsat olsa bir gün önce gelip antreman yapabilseydik zaman baya farklı olurdu. neyse zaten gazozuna yarıştık gazozlarımızı aldık ;D
bu arada Tolga senin suzuki olsa kesin derece yapardın ;D ;D ;D
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)
RedlinE' Alıntı:
Hayat arkadaşin yaşama sebebin ecdadini devam edtirecek seni yuceltecek ihtiyarladiginda sana su verecek cocuklarinin annesi güzel insan cana yakin eşin ne dedi.. hee ne dediiiii
Sana batarsan ararim gelir alir beni toyatisiyla benim için dedimiii demedimiii
Bu araçda kafam şişiyor yoruluyorum dedimi demedimi.
Ses kaydi var inkar etme sakin ararim valla yengeyi atar seni evden aksam tenekende yatarsin.
ekleme lazım benım ekleme bu aracta kafam sısıyor fılan demedi sadece kalırsak gelırım dedi ama oda gosterıslı lastıklerın ıcın yanı ekleme lazım ekleme canım kardesim benim ;D ayrıca en sonda kardesim le gıderım dedı o hıc zorlanmadan parkuru bıtırdı senın gıbı ılerı gerı yapmadı kumda cocuk