KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.. tanıdık simalrı görüp,güzel ve keyifli bir zaman dilimi geçirdik. Burda küçük arçalr daha başarılı gözüktüler..Herkes baygğ keyif aldı sonuçta. tekrar böyle güğzel etkinliklerde buluşmak ümidiyle....
bızım arabaların ıcınde parkuru en ıyı bıteren araclardan bırı nıssan navara vx 80 ben ıse orta kılıdı takmayı unutmusum heycandan hep bunu yapıyorum malesef ;D yoksa muconun ve kursatın ustunden gecerdim de iste unutkanlık ;D biri derya abımı yanına almıs öteki çakal laz sılver stone takmıs ;D ;D saka bır yana çok eglendik
Hayat arkadaşin yaşama sebebin ecdadini devam edtirecek seni yuceltecek ihtiyarladiginda sana su verecek cocuklarinin annesi güzel insan cana yakin eşin ne dedi.. hee ne dediiiii
Sana batarsan ararim gelir alir beni toyatisiyla benim için dedimiii demedimiii
Bu araçda kafam şişiyor yoruluyorum dedimi demedimi.
Ses kaydi var inkar etme sakin ararim valla yengeyi atar seni evden aksam tenekende yatarsin.
Organizasyonda emeği olan herkese, bu organizasyonda Beyoff a sponsor olan tüm firmalara keyifli ve heyecanlı anlar için teşekkür ederim. Acizhane video ve fotolarım da ektedir.
RedlinE' Alıntı:
Hayat arkadaşin yaşama sebebin ecdadini devam edtirecek seni yuceltecek ihtiyarladiginda sana su verecek cocuklarinin annesi güzel insan cana yakin eşin ne dedi.. hee ne dediiiii
Sana batarsan ararim gelir alir beni toyatisiyla benim için dedimiii demedimiii
Bu araçda kafam şişiyor yoruluyorum dedimi demedimi.
Ses kaydi var inkar etme sakin ararim valla yengeyi atar seni evden aksam tenekende yatarsin.