KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet Bey siz bizden biraz daha sanslisiniz Frontera konusunda. Hem cek ler hem de polonyalilar bol'miktarda kullanmakta ben bile bir parcami prag tan almistim
Ahmet Bey siz bizden biraz daha sanslisiniz Frontera konusunda. Hem cek ler hem de polonyalilar bol'miktarda kullanmakta ben bile bir parcami prag tan almistim
arkadaşlarım....
ancak biraz fırsat ve imkan bulabildim. (bolu ile krdz ereğli arasında bir yaylada, vatandaşımızın laptopundan) biraz resim atayım dedim.
öncelikle akader yönetiminden Arif Hakan ve ismail hocama ilgi alakalarından dolayı, eskil ve cihanbeyli belediye başkanlarından ve personelinin cana yakın yardımlarından dolayı (yardım kampanyaları olmasa idi battığımız tuz gölünden çıkamazdık), gecenin bir yarısı kamp için bize kapılarını ve mutfağını açıp, her türlü kolaylığı sağlayan tandırcı restorant işletmecisi ve personeline teşekkürü borç biliriz.
gezi hakkında fikrimi soracak olursanız, gönlüm buruk. çünkü dünyanın en ucra köşelerinden turist kafileleri görmek ve tanımak amacı ile geliyorlar, ama biz kemdi ülkemizdeki bu ve bunun gibi birçok olağan üstü güzellikleri bilmiyoruz. herneyse uzun lafın kısası gidip görülmesi için hersese tavsiye edeceğim......