1. FRONTERA Buluşması Görselleri (14 - 15 Temmuz 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,113

Etiketler

ahmetvargelen' Alıntı:
Masallah diyelim, Ben konuya bakmiyali fotograflar cogalmis
Bu arada Frontera araclarda benim gozume pek bi guzel gozuktu

Ahmet Bey siz bizden biraz daha sanslisiniz Frontera konusunda. Hem cek ler hem de polonyalilar bol'miktarda kullanmakta ben bile bir parcami prag tan almistim

Kısmet olursa bir sonraki buluşmada bende aranızda olucam. Paylaşımlar için teşekkür.

arkadaşlarım....
ancak biraz fırsat ve imkan bulabildim. (bolu ile krdz ereğli arasında bir yaylada, vatandaşımızın laptopundan) biraz resim atayım dedim.
öncelikle akader yönetiminden Arif Hakan ve ismail hocama ilgi alakalarından dolayı, eskil ve cihanbeyli belediye başkanlarından ve personelinin cana yakın yardımlarından dolayı (yardım kampanyaları olmasa idi battığımız tuz gölünden çıkamazdık), gecenin bir yarısı kamp için bize kapılarını ve mutfağını açıp, her türlü kolaylığı sağlayan tandırcı restorant işletmecisi ve personeline teşekkürü borç biliriz.
gezi hakkında fikrimi soracak olursanız, gönlüm buruk. çünkü dünyanın en ucra köşelerinden turist kafileleri görmek ve tanımak amacı ile geliyorlar, ama biz kemdi ülkemizdeki bu ve bunun gibi birçok olağan üstü güzellikleri bilmiyoruz. herneyse uzun lafın kısası gidip görülmesi için hersese tavsiye edeceğim......

aşağıdaki resimde gözüken kızıllık, flamingolara besin olupta, o müthiş rengini veren mini karideslerin kalıntısı.