KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. FRONTERA Buluşması Görselleri (14 - 15 Temmuz 2012)
Merhabalar......Fronteraları o kadar güzel hazırlayıp yanyana dizmişsinizki açıkçası özendim bu araçlara...off road camiyasında fazla kullanılıyor olmasalarda gayet güzel olmuş araçlar ekipmanlarla donatılınca..zaten fronteralar ısuzu kökenli araçlardır bildiğim kadarı ile....Dikkatleri fronteralara yönelmeyi başarmışsınız...Teşekkürler hoşçakalın..
ali fuat yongacı' Alıntı:
Merhabalar......Fronteraları o kadar güzel hazırlayıp yanyana dizmişsinizki açıkçası özendim bu araçlara...off road camiyasında fazla kullanılıyor olmasalarda gayet güzel olmuş araçlar ekipmanlarla donatılınca..zaten fronteralar ısuzu kökenli araçlardır bildiğim kadarı ile....Dikkatleri fronteralara yönelmeyi başarmışsınız...Teşekkürler hoşçakalın..
ali fuat yongacı' Alıntı:
teşekkürler ali fuat hocam. evet offroad camiasında fazla tanınmıyor. çok fonsiyonlu bir araç frontera. şehirde otomobil arazide katır. biz çok memnunuz. diğer arazi araçlara göre artıları var. ama diğer arazi araçlarına göre de eksileri var. ilk başta eksisi motor zayıf kalıyor. sonrası standart hali yere alçak. yapılan modifiyelerden sonra (yükseltme, motor güçlendirme, differansiyellerle oynama, snorkel vb...) iyi bir offroad aracı olabiliyor.