KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)
otecopel' Alıntı:
Ben daha aracı hazırlıyamadım işlerin yoğunluğundan. sıtandart şekilde gelirsem şaşırmayın yada bi servis varmı tavsiye edebiliceniz ;D ;D arkadişler...........
23/05/2012 tarihi itibari ile güncel liste
Katılımcı Kişi Sayısı Nereden Konaklama
mrdnmz 2+1 Antalya Kamp
otecopel 2+1 Antalya Kamp
BALIKAY 2+2 İzmir Kamp
ozturk55 1+1 Samsun Kamp
sarper16 1+ 2 Bursa Kamp
erenilgezdi 1+1 İstanbul Kamp
dron 2+2 Antakya Kamp
Tekrar iyi aksamlar. Konaklama alanimiz da belli oldu sayilir artik paylasmakta bir sorun yok. Harita uzerinde gosterimi, link ve foto yuklemesini musadenizle yarin sabah yapmak istiyorum. Hem sizde biraz daha heyecan yapin.
Kucuk bir not: bizim de gidecegimiz yerlerde TRTnin Belgesel ekibi su gunlerde belgesel cekimlerini tamamladilar ;D
mrdnmz' Alıntı:
Tekrar iyi aksamlar. Konaklama alanimiz da belli oldu sayilir artik paylasmakta bir sorun yok. Harita uzerinde gosterimi, link ve foto yuklemesini musadenizle yarin sabah yapmak istiyorum. Hem sizde biraz daha heyecan yapin.
Kucuk bir not: bizim de gidecegimiz yerlerde TRTnin Belgesel ekibi su gunlerde belgesel cekimlerini tamamladilar ;D
Eveeet Gezenbilir Frontera logolarimizdan sonra sirada TUZ GOLU gezimiz icin Levent Abinin birkac gundur ugrastigi logolari oylamaniz icin begeninize sunuyoruz. Vakit yaklasiyor eksigimiz kalmasin di mi )
mrdnmz' Alıntı:
Eveeet Gezenbilir Frontera logolarimizdan sonra sirada TUZ GOLU gezimiz icin Levent Abinin birkac gundur ugrastigi logolari oylamaniz icin begeninize sunuyoruz. Vakit yaklasiyor eksigimiz kalmasin di mi