KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)
logo tasarımı güzel olmuş .tam benim istediğim gibi. ;D ;D merabalar frontera sı olanlarmı gelebiliyor .? benim fronteram yokki ama bende gelmek istiyorum ..olabilirmi acaba.. ??? ???
arikandalı' Alıntı:
logo tasarımı güzel olmuş .tam benim istediğim gibi. ;D ;D merabalar frontera sı olanlarmı gelebiliyor .? benim fronteram yokki ama bende gelmek istiyorum ..olabilirmi acaba.. ??? ???
arikandalı' Alıntı:
Olleeyy Antalya dan 3 arac olduk. Sevgili arikandali rica etsek katilimci listesini gunceller misiniz... birde ozelden iletisim bilgilerinizi gonderirseniz sevinirim. Kac kisi geleceksiniz cocuk var mi gibi bilgilerde cok yarali olacak zira kalacagimiz yerde ona gore bir duzenleme yapilacak.
09/Haziran/2012 tarihi itibari ile güncel liste
Katılımcı Kişi Sayısı Nereden Konaklama
mrdnmz 2+1 Antalya Kamp
otecopel 2+1 Antalya Kamp
BALIKAY 2+2 İzmir Kamp
ozturk55 1+1 Samsun Kamp
sarper16 1+ 2 Bursa Kamp
erenilgezdi 1+1 İstanbul Kamp
dron 2+2 Antakya Kamp
Arikandali Antalya
Frontera Bulusmasi TUM ARAC GRUPLARI icin ACIKTIR. Katilimci olmak icin herhangi bir sart aranmamaktadir.
bütün arkadaşlar anlıyacak ki toyoto ve bildiğiz diyer markalardan opel FRONTERA gercekten iyi hani bunu bir marka tartışması olarak algılamayın lütfen yada sizlerin arac ları yada markalar kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın.