Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Merhaba arkadaşlar
Kamp malzemesi almak isteyen arkadaşlar için Kadıköyde bulunan Gezgin Outdoor ile sitemizde yayınlamak üzere reklam karşılığında anlaşma yapılmıştır.
Sitemiz üyelerine etiket fiyatları üzerinden peşin ve kredi kartına tek çekimde %20 taksitli satışlarda ise taksit sayısı ve kredi kartına göre %5 ile %10 arası indirim uygulanacaktır.
Alışverişlerinizi yaptıktan sonra gezenbilir üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterlidir
Yarın öğleden sonra bir grup arkadaşımız eksiklerini tamamlamak için oraya gidecektir.Gelmek isteyen arkadaşlar Sedat(yol)ile irtibata geçebilir.
merhaba koza ;kamp malzemelerı için yapacagımız alışverişlerdeki indirim sadece festival için yapılan bir uygulama mı yoksa herhangi bir zaman içinde gecerli mi ???
dilemma' Alıntı:
merhaba koza ;kamp malzemelerı için yapacagımız alışverişlerdeki indirim sadece festival için yapılan bir uygulama mı yoksa herhangi bir zaman içinde gecerli mi ???
Herkese selamlar,
Bu aktiviteye ben de Samsun'dan katılmak istiyorum. ama sadece pazar gunu katılabilirim, tabi aranıza kabul ederseniz... Ankara'dan sadece 2,5 saatlik daha yolum var fazladan..
Pazar gunu kac gibi varsam uygun olur sizce?
semuca' Alıntı:
Bu aktiviteye ben de Samsun'dan katılmak istiyorum. ama sadece pazar gunu katılabilirim, tabi aranıza kabul ederseniz... Ankara'dan sadece 2,5 saatlik daha yolum var fazladan..
Pazar gunu kac gibi varsam uygun olur sizce?
Mümkün olduğunca erken gelmenizde fayda var Hatta Zerrin arkdaşımız en geç sabah 8 gibi yola çıkmış olacak Ankara'dan. Beraber konvoy yapıp gelebilirsiniz.
yol' Alıntı:
Serhat bey merhaba,
Mümkün olduğunca erken gelmenizde fayda var Hatta Zerrin arkdaşımız en geç sabah 8 gibi yola çıkmış olacak Ankara'dan. Beraber konvoy yapıp gelebilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar. Etkinlikten son dakikada haberim oldu. (zaten yeni üyeyim) Bi aksilik olmazsa Pazar günü katılmak istiyorum. Listeye eklemeyin, gelebilirsem sürpriz olur. Hepinize iyi eğlenceler, (katılırsak bize de tabi)