OYUN TÜRÜ OFF-ROAD AKTİVİTELERİNE KATILACAK ARKADAŞLAR DA SES VERSİN !...
Standart araçlar... Biraz yapılı araçlar... Her nabza göre şerbet olacaktır.
Katılmayı düşünenler araçları hakkında bilgi verirlerse, sayılarını tespit edelim yavaş yavaş...
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
MK51' Alıntı:
Standart araçlar... Biraz yapılı araçlar... Her nabza göre şerbet olacaktır.
Katılmayı düşünenler araçları hakkında bilgi verirlerse, sayılarını tespit edelim yavaş yavaş...
Dicimon boyada :-[
Ben ya Vectra ile ya da Connect ile geleceğim.Vectra ile yolda rahat ederim, connect ile yaylada...Bir akıl verinde ona göre seçim yapayım.Standart araçların da geçebileceği yerlerde gezecekseniz connect işe yarar mı? Ya da Opel ile gelip bir arkadaşa co-pilot mu olayım, ben ne yapayım :
Araçsız kötü olacak ama yetişmiyor dicimon...
yol' Alıntı:
Gideceğimiz yayla Demirciler Yaylası, biraz daha aşağıda kalan Demirciler Köyü'ne ait. Kayıtlarda Aladağlar Gölü olarak geçen gölün bölgedeki (yerel) adı da Demirciler Bendi. Aynen dediğin gibi İzcilik Federasyonu'nun tesisleri yolu bulmanızı kolaylaştırır
Korhan sana da büyük geçmiş olsun diyorum, umarım önemli birşeyin yoktur?
Sagol Sedat; az once gelebildim hastaneden. Baku de ufak bır operasyon gecirmistim. Tekrarlamış maalesef.. Tekrar ufak bir operasyon.. Hafta sonu hastahanede yattım. Umarım iyi geçmiştir sizlerin eglenceleri..
İstanbul Dışından Kendi İmkanları İle Katılacakların Listesi
01- Ahmet (Ahmet Kavusturan) +1 - Masukiye
02- Ceranus (Zerrin YİĞİTER) Ankara (Aracımda boş yer var)
03- yarasa81 (Metin Gözütok) - Düzce
04- dağlar kızı (Meral Pekcan) - Ankara
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
peki bu organizasyona pazara katılırım ancak diyen çıkmayacakmı.? Ben o tarihte İzmir'de olacağım. Ama böyle bir fırsat doğarsa gece yolculuğu ile sabah Bolu'da yada istenilen yerde olabilirdim. :-\ hem size fırından sıcak ekmekte getirirdim.
bak belki çoğunluk olursak bir buluşma noktasında toplanırız. beraber gideriz. ama buluşma noktası dedimse istanbul'da demedim. haber verin pazar sabahına boluda buluşalım.